Πέγκυ Σταθακοπούλου: Οι αισθητικές επεμβάσεις, η ηλικία και... το φλερτ μέσα από τα social media!
Media

Πέγκυ Σταθακοπούλου: Οι αισθητικές επεμβάσεις, η ηλικία και... το φλερτ μέσα από τα social media!

H Πέγκυ Σταθακοπούλου λέει την ηλικία της, αποκαλύπτει αν έχει κάνει αισθητικές επεμβάσεις και δεν διστάζει να αναφέρει στην κάμερα της εκπομπής, Καλύτερα δε γίνεται ότι την έχουν φλερτάρει μέσα από τα social media!

Η ηθοποιός ανέφερε: «Μιλάω συνεχώς για την ηλικία μου. Τόσο πολύ που η μαμά μου θυμώνει. Είμαι 61 και δεν έχω κάνει καμία αισθητική επέμβαση. Θέλω να είμαι ωραία στη χρονική στιγμή που βρίσκομαι».

Όσον αφορά την κόρη της, η Πέγκυ Σταθακοπούλου τόνισε: «Από πολύ μικρή ήθελα να κάνω παιδιά και οικογένεια. Μετά από χρόνια προσπαθειών κατάφερα να κάνω την κόρη μου. Η κόρη μου και εγώ θαυμάζουμε η μία την άλλη. Είμαστε και δύο πολύ ευαίσθητες. Άλλοτε κάνει εκείνη την μαμά, άλλοτε την κάνω εγώ».

Και για τα social media, είπε: «Είμαι ενεργή στα social media. Η σχέση με τα social είναι η προσπάθεια μιας μεγάλης γυναίκας να λειτουργήσει με σημερινούς όρους, όχι γιατί έτσι πρέπει αλλά είναι ωραίο να ξέρεις τι γίνεται στην εποχή σου».

Και υπογράμμισε: «Έχουν επιχειρήσει να με φλερτάρουν μέσα από τα social media. Αλλά επικρατεί η εκτίμηση και ο θαυμασμός. Δεν είναι άσχημο να βλέπεις ότι οι άνθρωποι σε φλερτάρουν».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved