Σε ξένα χέρια: Η Τόνια επιστρέφει από ταξίδι στο Βελιγράδι κι αντιμετωπίζει τη σκληρή πραγματικότητα
Media

Σε ξένα χέρια: Η Τόνια επιστρέφει από ταξίδι στο Βελιγράδι κι αντιμετωπίζει τη σκληρή πραγματικότητα

Σε ξένα χέρια: Η Τόνια μετά από ένα ταξίδι στο Βελιγράδι, αντιμετωπίζει τη σκληρή πραγματικότητα που αφορά το οικονομικό τους πρόβλημα.

Ο Φεγκούδης, ύστερα από δέκα μήνες ευτυχίας με τον εγγονό και αφού γλίτωσε για την ώρα τη χρεοκοπία με τις λίρες της Ντάντω, ετοιμάζει μια έκπληξη στο Μάνο.

Η Τόνια επιστρέφει πάλι από ένα ταξίδι στο Βελιγράδι κι αντιμετωπίζει τη σκληρή πραγματικότητα που αφορά το οικονομικό τους πρόβλημα.

Πώς θ’ αντιδράσει ο Μάνος όταν δει μπροστά του τη Μαριτίνα γυναίκα; Τι θα πει ο παιδίατρος που έφερε κρυφά η Ντάντω με τον Φεγκούδη για να εξετάσει το παιδί;

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Η αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη του Φλοριάν και του συνεργού του, ενώ η Τόνια αποφασίζει να φύγει μόνη της για Ρουμανία, προκειμένου να βρει το μωρό της.

Η Μαριτίνα, έξαλλη με την αποκάλυψη ότι ο Μάνος έχει παιδί, φεύγει από το σπίτι του Φεγκούδη και ο Πιπερόπουλος βρίσκει την ευκαιρία να κάνει καινούργια πρόταση για εξαγορά της Φεγκούδης Σνακς.


Ο Μάνος βλέπει έκπληκτος τον πατέρα του να δένεται συναισθηματικά με το μωρό, ενώ η Μάρω επισκέπτεται το κατάστημα μπαχαρικών του Λουδοβίκου ψάχνοντας να βρει μια λύση προκειμένου να κάνει τον Χρύσανθο να πετάξει τα ράσα από πάνω του...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved