Σασμός spoiler: Η απόλυτη ανατροπή! Η αποκάλυψη της Αργυρώς για τον δολοφόνο του Στεφανή
Media

Σασμός spoiler: Η απόλυτη ανατροπή! Η αποκάλυψη της Αργυρώς για τον δολοφόνο του Στεφανή

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται και έκανε μία αποκάλυψη για τη σειρά, Σασμός στην οποία πρωταγωνιστεί που θα σας αφήσει άφωνους, όπως άφησε και τη Ναταλία Γερμανού!

Η τηλεοπτική Αργυρώ με την δήλωσή της άφησε αμφιβολίες για το ποιος είναι τελικά ο δολοφόνος του «Στεφανή».

Εμείς μέχρι στιγμής έχουμε καταλάβει ότι είναι ο ξάδερφός του, ο Μαθιός, όμως σήμερα, 3 Οκτωβρίου η τηλεοπτική Αργυρώ μας μπέρδεψε!

Συγκεκριμένα η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη είπε για τη σειρά: «Νομίζω ότι στον “Σασμό” θα νικήσει ο έρωτας. Ξέρουμε ότι το όνειρο του Μανώλη είναι αλήθεια; Μπερδεύονται τα όνειρα», χωρίς να αναφέρει τίποτα παραπάνω για τον φονιά του Στεφανή κα η παρουσιάστρια αναφώνησε: «Α, κατάλαβα»!

Λέτε να υπάρχει ανατροπή;

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο παρακάτω!

Στο νέο επεισόδιο αύριο, Δευτέρα, ο Κώστας ομολογεί τις πράξεις του στην αστυνομία και στην Άσπα, ενώ ο Μανόλης βυθίζεται όλο και περισσότερο στο φόβο και την αμφιβολία. Η Τζένη βρίσκεται σε απόγνωση, ο Άγης την εκβιάζει και ο εφιάλτης της μόλις έχει αρχίσει. Η σχέση Θοδώρας-Πέτρου αναθερμαίνεται, ενώ ένας μεγάλος έρωτας από το παρελθόν έρχεται και πάλι στην επιφάνεια, με απρόβλεπτες συνέπειες. Η Αργυρώ ανακαλύπτει ένα άλλο, τρομακτικό πρόσωπο του Αστέρη, που θα την προβληματίσει, την ίδια ώρα που η σχέση τους θα γίνει αντιληπτή από ένα πρόσωπο, που κανένας δεν περιμένει…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved