Θρήνος. Πέθανε η Αριάδνη Γερασιμίδου-Ανατριχιάζει το μήνυμα που είχε αφήσει: «Μάλλον τελικά έφυγα»
Media

Θρήνος. Πέθανε η Αριάδνη Γερασιμίδου-Ανατριχιάζει το μήνυμα που είχε αφήσει: «Μάλλον τελικά έφυγα»

Θρήνος στο δημοσιογραφικό κόσμο. Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα social media, έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή η Αριάδνη Γερασιμίδου

Πριν από περίπου μία εβδομάδα η Αριάδνη με θάρρος και δύναμη ψυχής, είχε αποκαλύψει πως δίνει μάχη με τον καρκίνο και πως οι γιατροί της ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχει άλλη χημειοθεραπεία που να μπορεί να κάνει.

Η δημοσιογράφος γνωρίζοντας πως τα πράγματα δεν πάνε καλά, είχε αφήσει ένα τελευταίο μήνυμα και είχε ζητήσει από φιλικό της πρόσωπο να το αναρτήσει στους λογαριασμούς της όταν πλέον θα βρίσκεται στη ζωή.

«Ούπς. Μάλλον τελικά έφυγα για κάπου καλύτερα! Όπως μου είχα υποσχεθεί έφυγα όμορφη οπότε όλα καλά! Θέλω να ξέρετε πως πάλεψα μέχρι τελευταία στιγμή 4 χρόνια και δυστυχώς νίκησε ο πόνος του καρκίνου.

Δε θέλω κανένας να λυπηθεί, θέλω να χαμογελάτε και να ζείτε την κάθε σας ημέρα ευτυχισμένοι!

Δεν αξίζει τίποτα παρά οι στιγμές που έχουμε! Να τις περνάτε όμορφα, να μην δουλεύετε πολύ και να ΖΕΙΤΕ!

Σας ευχαριστώ πραγματικά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την τεράστια αγάπη που έχω πάρει από όλους! Γνωστούς και αγνώστους.

Για όσους με θέλουν δίπλα τους εκεί θα είμαι πάντα εκεί!

Και επειδή θέλω να οδηγείτε όλοι σωστά και με ασφάλεια, ψάξτε το #SafetyFirstGR, ένα πρότζεκτ οδικής ασφάλειας που το έκανα γιατί είχα πει πως ήθελα να μείνει κάτι καλό πίσω μου, για όταν φύγω.

Αυτά. Να έχετε ευτυχισμένες στιγμές!

Θα τα ξαναπούμε πάλι. Η ζωή συνεχίζεται! :)», αναφέρει το συγκλονιστικό μήνυμα της Αριάδνης Γερασιμίδου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved