Άνω κάτω στην εκπομπή «Το Πρωινό» με τις δηλώσεις της super Kική για τον Αρναούτογλου! (video)
Media

Άνω κάτω στην εκπομπή «Το Πρωινό» με τις δηλώσεις της super Kική για τον Αρναούτογλου! (video)

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» κλήθηκαν να σχολιάσουν τις δηλώσεις της super Kική, με τους Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα να έρχονται σε αντιπαράθεση.

Η super Kiki είναι μία από τις ταλαντούχες stand up comedian της showbiz. Η ίδια μαζί με την είχε συνεργαστεί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τις «Σφήκες».

Η κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε στα παρασκήνια της εκπομπής J2US και η super Kiki μίλησε μεταξύ άλλων για τη συνεργασία της αυτή.

Αρχικά ανέφερε: «Δεν είδα την πρεμιέρα του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο Σπύρος Ντούγιας ποιος είναι; Με ενοχλεί που τα μικρά παιδάκια είναι στην τηλεόραση» και τόνισε: «Με τον Γρηγόρη δεν είχα θέμα αλλά δεν μου ταίριαζε καθόλου όλο το concept γιατί δεν ήμουν εγώ. Δεν ήμουν καθόλου ο εαυτός μου και στις φάρσες, υπέφερα. Σε κάτι τέτοιο δεν θα πήγαινα ξανά, σε κάτι πιο ελεύθερο. Με εμποδίζει η τηλεόραση».

Αυτές τις δηλώσεις κλήθηκαν να σχολιάσουν στην εκπομπή «Το Πρωινό». Η λέξη «υπέφερα» ήταν αρκετή για να δημιουργήσει εντάσεις μεταξύ των παρουσιαστών και συντελεστών της εκπομπής. Η Φαίη Σκορδά προσπαθούσε να εξηγήσει πως εννοούσε ότι είχε μια ωραία συνεργασία με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αλλά υπέφερε γιατί δεν ήταν ο εαυτός της.

Εκεί ο Γιώργος Λιάγκας με έντονο ύφος ανέφερε πώς έκανε «κωλοτούμπα» καθώς στην τελευταία εκπομπή του «The 2night show» τον ευχαριστούσε και δήλωνε το πόσο ωραία πέρασε.

Δείτε όλα όσα σχολίασαν στην εκπομπή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved