Τίμος Ζαχαράτος:  Η μητέρα του εγκρίνει για νύφη τη Δανάη Μπάρκα και η παρουσιάστρια απαντά (video)
Media

Τίμος Ζαχαράτος: Η μητέρα του εγκρίνει για νύφη τη Δανάη Μπάρκα και η παρουσιάστρια απαντά (video)

Mega Καλημέρα: Η μητέρα του Τίμου Ζαχαρατάτου εγκρίνει τη Δανάη Μπάρκα για νύφη με την ίδια να απαντά.

Ο σεφ Τίμος Ζαχαράτος που βλέπουμε φέτος στις οθόνες μας από την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα «Πάμε Δανάη», αποκάλυψε ότι τα πρώτα χρόνια που εργαζόταν ως μάγειρας στο Παρίσι, έμενε για πολύ καιρό σε ένα σπίτι 7 τετραγωνικών, ενώ πολλές φορές δεν είχε λεφτά ούτε για να αγοράσει φαγητό.

«Δεν με ένοιαζε όμως, αυτή είναι η ζωή του μάγειρα, ξέρεις ότι μπορεί να μην έχεις λεφτά να φας, έχει κάθε μέρα bullying αλλά σημασία έχει το όνειρό σου» είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την προσωπική του ζωή, ο 31χρονος σεφ δήλωσε ότι είναι πολύ νέος ακόμα για να σκέφτεται τον γάμο, αλλά κάποια στιγμή σίγουρα θα ήθελε να παντρευτεί.
«Η ιδανική γυναίκα για μένα είναι σαν την μαγειρική. Πρέπει να έχει χρώμα, άρωμα και ένταση».


Η μαμά του πάντως εγκρίνει την Δανάη Μπάρκα για νύφη, «πάντα εγκρίνει μια καλή γυναίκα» δήλωσε ο σεφ.

Τι απάντησε η παρουσιάστρια του Πάμε Δανάη σε αυτές τις δηλώσεις;

Δες το σχετικό απόσπασμα

Ποιος είναι ο Τίμος Ζαχαράτος

Ο 30 χρόνος με καταγωγή από την Κεφαλονιά, μεγάλωσε στην Πάτρα και δραστηριοποιείται με δικά του μαγαζιά στην Κύπρο ενώ στα άμεσα σχέδια του είναι ένα στέκι με τις μαγειρικές του δημιουργίες στην Αθήνα.

Μάλιστα έχει εργαστεί στο Παρίσι σε εστιατόρια που έχουν βραβευτεί με αστέρια Μισελέν ενώ έχει μαθητεύσει δίπλα στον σεφ Joel Robuchon, τον καλύτερο chef του 20ου αιώνα με τα περισσότερα αστέρια Μισελέν.

«Την πήρα σε μία ηλικία όπου κατάλαβα ότι η μαγειρική και η ενασχόληση με το φαγητό, είναι αυτό που με γαληνεύει. Ήταν η μόνη «δουλειά» (δεν το είδα ποτέ ως δουλειά) στην οποία δεν κοίταζα πότε θα περάσει η ώρα για να φύγω. Στα εφηβικά μου χρόνια, δεν ήμουν και το πιο ήσυχο παιδί, και ξαφνικά εμφανίστηκε κάτι που «έβγαζε» μία πιο ήρεμη πλευρά του εαυτού μου. Σίγουρα μέσα μου υπήρχε η ιδέα να ασχοληθώ με τη μαγειρική από πολύ νωρίς», έχει πει ο ίδιος για την απόφαση του να ασχοληθεί με τη μαγειρική.

Το Instagram account του είναι απίθανο με τον ίδιο να ποζάρει άλλοτε στις κουζίνες κι άλλοτε με τον υπέροχο σκύλο του. Μέσα από τις αναρτήσεις του μάλιστα αφήνει εύστοχα σχόλια.

«Το πιο θλιβερό πράγμα που συναντάει σήμερα κανείς στην μαγειρική είναι νέους που αντί να τους ενδιαφέρει το πιατο, τους ενδιαφέρει το πως η στολή θα γράφει το ονομα τους.Τους ενδιαφέρει το πως θα φτιάξουν εναν αφρό απο φασόλι αλλα δεν έχουν ιδέα πως να κάνουν μια φασολάδα.Το πιο θλιβερο στις μέρες μας ειναι πως όλοι θέλουν να τους φωνάζουν "CHEF" αλλα απο την αλλη δεν έχουν καμια όρεξη να λερώνουν τα χερια τους ή την στολή τους...Ειχα την τύχη και την όρεξη να δουλέψω με καλούς μάγειρες,συνεπεις προμηθευτές και κυρίως γνώστες εργοδότες οπου πηρα αμέτρητα πραγματα...Αν μπορώ να δώσω μια συμβουλή ειναι όσο πιο ψηλά ανεβαίνετε τοσο πιο ταπεινοί να ειστε.Διαλέξτε το δύσβατο μονοπάτι και οχι αυτο του "Masterchef"...Η μαγειρικη ειναι γένος θηλυκού και τα θηλυκά θέλουν θυσίες....», έχει γράψει ο ίδιος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved