Ξεσπά ο Ασημακόπουλος κατά του Λιάγκα: «Με έκανε unfollow...Δεν ξέρω αν ζηλεύει για κάτι» (video)
Media

Ξεσπά ο Ασημακόπουλος κατά του Λιάγκα: «Με έκανε unfollow...Δεν ξέρω αν ζηλεύει για κάτι» (video)

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος έδωσε μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις που έχει σήμερα με τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μεταξύ άλλων μίλησε για την αποχώρηση του από την εκπομπή «Το Πρωινό», την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο αποκάλυψε πως τον έκανε unfollow στο Instagram ο παρουσιαστής, ενώ τόνισε πως στην πρεμιέρα του James Bond, δεν τον χαιρέτησε καν.

«Μου είχε γίνει πρόταση για το J2US, αλλά επειδή ήμουν στον ΑΝΤ1 με τη Φαίη, την ακύρωσα αυτή την πρόταση. Ο λόγος που αποχώρησα από το Πρωινό ήταν ότι δεν είχα συγκεκριμένο ρόλο στην εκπομπή. Σαφώς και θα ήθελα να είμαι στο Πρωινό, την αγαπάω τη Φαίη, με έχει στηρίξει και την έχω στηρίξει.

Δεν μου είχαν δώσει συγκεκριμένο ρόλο στην εκπομπή και αποφάσισα από μόνος μου να φύγω» και συνέχισε: «Ένιωθα ότι ήμουν βάρος. Την πρώτη μέρα, αντί να με παρουσιάσουν, να ανοίγω την πόρτα του αυτοκινήτου. Ο Γιώργος Λιάγκας με έκανε unfollow, οπότε τον έκανα κι εγώ. Βρεθήκαμε και στην πρεμιέρα του James Bond, τον χαιρέτησα, αλλά δεν με χαιρέτησε. Δεν ξέρω τι έχει γίνει, αν ζηλεύει για κάτι. Τι να κάνω; Να αλλάξω το πρόσωπό μου;».

Να θυμίσουμε πως ο πρώην παίκτης του Survivor και επιχειρηματίας εμφανίστηκε με πολύ ενθουσιασμό στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

Ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξη του είχε αναφέρει: «Ήταν μια απόφαση που πήρα εγώ γιατί την εκάστοτε χρονική περίοδο είμαι πραγματικά πάρα πολύ πιεσμένος με τα επαγγελματικά μου και ήθελα να δώσω focus και βάρος εκεί. Δεν ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον».

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved