GNTM: Στον απόηχο της πρώτης ασηλίας, οι πρώτες κουβέντες περί στρατηγικής κάνουν την εμφάνισή τους!
Media

GNTM: Στον απόηχο της πρώτης ασηλίας, οι πρώτες κουβέντες περί στρατηγικής κάνουν την εμφάνισή τους!

GNTM: Η πρώτη αποχώρηση πλησιάζει και οι πρώτες κουβέντες περί στρατηγικής κάνουν την εμφάνισή τους στο σπίτι του GNTM 4.

Στο 7ο επεισόδιο (Τρίτη 28.09), η Ιωάννα Φραγκουλίδου δεν ικανοποίησε τους κριτές με την απόδοση της στη δοκιμασία, και ήταν, τελικά, αυτή που αποχώρησε.

Το όνειρο έχει γίνει πραγματικότητα για 19 αγόρια και κορίτσια, που σήμερα ξυπνούν για πρώτη φορά στο σπίτι του GNTM 4. Οι ανέσεις της βίλας, το ειδυλλιακό περιβάλλον αλλά και ο ανταγωνισμός, θα είναι πλέον η καθημερινότητα τους.

Στον απόηχο της πρώτης αποχώρησης και της ψηφοφορίας ασυλίας, οι πρώτες κουβέντες περί στρατηγικής κάνουν δειλά - δειλά την εμφάνισή τους. Επειδή όμως το GNTM σημαίνει σκληρή δουλειά, τα μοντέλα μπαίνουν άμεσα σε πρόγραμμα, με την παρότρυνση του διατροφολόγου τους, Μάνου Δημητρούλη και της γυμνάστριας τους, Ένης Αργυρού.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Γιώργος Καράβας και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, καλούν τα παιδιά να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο modelling, σε ένα ουσιαστικό μάθημα πασαρέλας, στο ολοκαίνουργιο στούντιο του σπιτιού τους.

Δείτε το trailer της Δευτέρας 4/10

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved