Μενεγάκη: Ο διάλογος με τον Κρομμύδα και οι απολαυστικές απορίες για την συγγένειά τους (video)
Media

Μενεγάκη: Ο διάλογος με τον Κρομμύδα και οι απολαυστικές απορίες για την συγγένειά τους (video)

Απολαυστικός ο διάλογος της Ελένης Μενεγάκη με τον… συγγενή της, Κώστα Κρομμύδα. Άκρως απολαυστική η παρουσιάστρια καθώς ήθελε να μάθει ποια συγγένεια τους συνδέει.

«Τον Κώστα τον έχουμε αγαπήσει μέσα από τους ρόλους του στην τηλεόραση και το θέατρο αλλά μείναμε με το στόμα ανοιχτό όταν είδαμε ότι έχει συγγραφικό ταλέντο» ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη ξεκινώντας την συζήτηση μαζί του.

«Έχω γράψει εννέα μυθιστορήματα. Ο κάθε άνθρωπος έχει τους δικού ρυθμούς και την δική του ταχύτητα. Δεν έχει σημασία κάθε πότε γράφεις αλλά τι γράφεις. Να είναι καλό έχει σημασία. Έχω ζω και αναπνέω τα τελευταία χρόνια για αυτό. Έχω βάλει στην άκρη λίγο την υποκριτική γιατί το ταξίδι της συγγραφής με έχει κερδίσει. Βρήκα τον προορισμό μου» εξήγησε με χαρά ο Κώστας Κρεμμύδας.

Στο νέο του βιβλίο ο συγγραφέας ασχολείται με την ιστορία του Λευτέρη Μαντζίκα, ιδρυτή της ΜΙΣΚΟ ο οποίος ήταν και παππούς της γυναίκας του.

Το βιβλίο γνωρίζει ήδη τεράστια επιτυχία και πρόκειται να γίνει σύντομα και ταινία.

«Η πρόταση για αυτό το βιβλίο ήταν να γίνει μια τριλογία. Τελικά επέλεξα αυτά τα κομμάτια για να αφηγηθώ μια ιστορία» εξήγησε ο Κώστας Κρεμμύδας.

«Θυμάμαι να μου λέει ότι εγώ δεν γνώρισα μάνα και να χάνεται το μυαλό του. Αυτό είναι από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές που έχω ζήσει με τον Λευτέρη Μαντζίκα. Κομμάτι της μεγάλης καλοσύνης και της μεγάλης καρδιάς που είχε αυτός ο άνθρωπος οφείλεται και σε αυτή την έλλειψη» ανέφερε ο συγγραφέας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved