Αλέξανδρος Καλπακίδης: «Το χωριό κρατάει στάση άμυνας προκειμένου να τη βγάλει καθαρή»
Media

Αλέξανδρος Καλπακίδης: «Το χωριό κρατάει στάση άμυνας προκειμένου να τη βγάλει καθαρή»

Ο Αλέξανδρος Καλπακίδης για τρίτη χρονιά πρωταγωνιστεί στις «Άγριες μέλισσες» υποδυόμενος τον Παναγιώτη.

Ο καφετζής του Διαφανίου, τον οποίο υποδύεται ο Αλέξανδρος Καλπακίδης, τη φετινή σεζόν έχει να ζήσει το δικό του δράμα καθώς ο ξάδελφος του Προκόπης εξορίζεται.

Ο Παναγιώτης είναι βασιλόφρων αλλά η χούντα είναι άλλο καθεστώς. Το αντιλαμβάνεται;

«Βεβαίως και γ’ αυτό παίρνει θέση ενάντια στη χούντα από την πρώτη μέρα. Ο βασιλιάς εμπιστεύτηκε άτομα που τον πρόδωσαν. Εχει πλήρη αντίληψη της διαφοροποίησα των καθεστώτων. Παίρνει καθαρή θέση υπέρ της στήριξης του ξαδέλφου του που είναι αριστερός. Ολοι οι τσακωμοί τους σχετικά με τα πολιτικά είναι εν είδει πειράγματος μεταξύ τους. Επί της ουσίας είναι δύο άνθρωποι που αγαπιούνται βαθιά».

Γι’ αυτό έδωσε και τις ευλογίες του να φτιάξει τη ζωή του με τη Λέτα.

«Εκεί όντως φαίνεται και η βαθιά αγάπη του καθώς τον προέτρεψε να προχωρήσει στη ζωή του και να κάνει οικογένεια. Επιπλέον ο Παναγιώτης στηρίζει και την Ελένη που έχει τον Λάμπρο μακριά. Γενικά είναι τρεις άνθρωποι, εκείνος η Ελένη και ο Κυριάκος που, λόγω της έγνοιας που έχουν για τους ανθρώπους τους, αλληλοστηρίζονται».

Και μέσα σε όλα επιστρέφει και η Βιολέτα.

«Είναι κι εκείνη ενάντια στη χούντα και πολύ ταραγμένη με το όσα συμβαίνουν. Το χωριό γενικά κρατάει στάση άμυνας προκειμένου να τη βγάλει καθαρή μέχρι να περάσει όλο αυτό».

Πώς αντιδράει όταν μαθαίνει ότι ο Ακύλας είναι ο αδελφός του φονιά του Μιλτιάδη;

«Δεν τον θέλει στο καφενείο. Δεν είναι ευπρόσδεκτος».-θα αργήσουμε να δούμε το προσωπείο του Ακύλα να πέφτει; «Είναι ξεκάθαρη η θέση του. Είναι υπέρ του καθεστώτος." Αυτό είναι και το ωραίο στον ρόλο του. Οτι δεν περιμένεις να δεις τι μέρος του λόγου είναι. Παρά ίο γεγονός ότι πλησιάζει το χωριό με φιλικό τρόπο, δεν τουμπάρει τους κατοίκου του. Είναι αυτό που συμβαίνει όταν καταβάλλεις μεγάλη προσπάθεια να κρύψεις κάτι. Φαίνεται περισσότερο. Μόνο ο Κυριάκος δεν έχει καθαρή σκέψη λόγω του Μπάμπη».

Ο Δούκας επίσης σύντομα θα βρεθεί αντιμέτωπος με τα εγκλήματα του παρελθόντος. Η δίκη του για τον θάνατο του Θέμελη πλησιάζει.

«Εχει μεγάλα ντράβαλα. Κι αυτός από την πλευρά του προσπαθεί να σώσει το τομάρι του. Αυτό που έχουν πετύχει οι συγγραφείς μας. Η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης είναι ότι έχουν χτίσει ολοκληρωμένους χαρακτήρες τους οποίους σε οποιαδήποτε κατάσταση και να τους βάλεις, αντιδρούν ανάλογα. Ο καθέναν στη χούντα, ανάλογα με τον χαρακτήρα του, χρησιμοποιεί ία όπλα του για να σωθεί. Ο κάθε ήρωας έχει ταυτότητα με παρελθόν, παρόν και μέλλον και αυτή είναι η χαρά η δική μας. που είμαστε εκεί και παίζουμε. Είμαστε άνθρωποι»!, είπε ο Αλέξανδρος Καλπακίδης στο περιοδικό TV24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved