Αντιγόνη Νεοφύτου: «Η Μαρίνα είναι θαρραλέα γι’ αυτό δέχθηκε την πρόταση του Μάνου»
Media

Αντιγόνη Νεοφύτου: «Η Μαρίνα είναι θαρραλέα γι’ αυτό δέχθηκε την πρόταση του Μάνου»

Η Αντιγόνη Νεοφύτου πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς».

Η Αντιγόνη Νεοφύτου μίλησε για την ηρωίδα της, την Μαρίνα, για την απαγωγή της Μυρτάλης αλλά και για τον γάμο της με τον Μάνο.

-Θαρραλέα η Μαρίνα, ώστε να αποδέχεται να κάνει πολιτικό γάμο και, μάλιστα, να διατηρηθεί κρυφός όταν βρίσκεται στο στόχαστρο της χαροκαμένης Χάιδως;

«Πιστεύω πως είναι. Βέβαια, ο Μάνος την έπεισε ότι θα τα καταφέρουν, γι' αυτό είπε το ναι. Μην ξεχνάμε πως ο Ισίδωρος δεν θέλει αυτή τη σχέση, συνεπώς ο γάμος πρέπει να μείνει κρυφός από όσους δεν τους θέλουν μαζί».

-Ήδη σας υποψιάζονται ο Ισίδωρος και η Ιουλία.

«Ο Ισίδωρος από παλιά δεν ενέκρινε να είναι η Μαρίνα με τον γιο του, εξαιτίας της κοινωνικής της τάξης. Η Ιουλία ναι μεν υποστηρίζει ότι δεν πρέπει να κυκλοφορούν μαζί, αλλά καταλαβαίνει και ότι ο Μάνος είναι ακόμα ερωτευμένος με τη Μαρίνα».

-Η απαγωγή της Μυρτάλης έχει και αυτή τη φορά εντολοδόχο τον Δημήτρη;

«Είναι κάποιος άλλος, αλλά δεν μπορώ να σας το αποκαλύψω ακόμα».

-Καθώς την αναζητά η Μαρίνα, ένα μήνυμα στο κινητό της δημιουργεί υποψίες...

«Η Μαρίνα πάντα ήξερε πού είναι η Μυρτάλη, γιατί δεν είχαν μυστικά μεταξύ τους. Οπότε, τώρα αναρωτιέται μήπως η εξαφάνιση της σχετίζεται με τις απόπειρες που έγιναν εναντίον της».

-Μπαίνει στο στόχαστρο και η Μαρίνα;

«Ο Στέφανος τα βάζει και με τη Μαρίνα, γιατί του είπε ότι ήταν υπερβολικός με τη ζήλια του. Πιστεύει ότι προσπαθεί να επηρεάσει τη Μυρτάλη».

-Πώς θα χαρακτηρίζατε την -έως τώρα- εμπειρία σας στην τηλεοπτική «Γη της ελιάς»;

«Υπέροχη! Είμαι πολύ χαρούμενη που γνώρισα και συνεργάζομαι με τέτοιους ανθρώπους», είπε η Αντιγόνη Νεοφύτου στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved