Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Μυρτάλη δεν μπορεί να καταλάβει ποιος την έχει απαγάγει και γιατί!
Media

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Μυρτάλη δεν μπορεί να καταλάβει ποιος την έχει απαγάγει και γιατί!

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη προσπαθεί να μάθει ποιος την έχει απαγάγει και τι θέλει. 

Οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Η γη της Ελιάς» δεν σταματούν με τους τηλεθεατές να αγωνιούν για το επόμενο επεισόδιο.

Στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, «Πάμε Δανάη» πρόβαλλαν βίντεο με το τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο(5/10). Έτσι λοιπόν η Μυρτάλη δεν μπορεί να καταλάβει ποιος την έχει απαγάγει και γιατί, προσπαθεί να μάθει, ενώ η Μαρίνα ανησυχεί για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της κολλητής της, που δεν την πήρε καν τηλέφωνο να της ευχηθεί για τον γάμο της με τον Μάνο.

Δείτε το σχετικό βίντεο.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο.

Η Μυρτάλη περνά τη δεύτερη μέρα της μέσα στη «φυλακή» της κι αυτός που την κρατά εκεί μέσα δεν είναι διατεθειμένος να φανερωθεί. Η Μαρίνα δέχεται να παντρευτεί τον Μάνο με πολιτικό γάμο και συμφωνούν να το κρατήσουν κρυφό απ΄όλους.

Η Μαρίνα παίρνει τηλέφωνο τη Μυρτάλη, η οποία βέβαια δεν της απαντά, και, όταν λάβει ένα ψυχρό γραπτό μήνυμα από το κινητό της φίλης της, θα παραξενευτεί. Το ίδιο θα παραξενευτεί και η Ιουλία όταν λάβει μήνυμα από τη… Μυρτάλη.

Στο μεταξύ, ο Ισίδωρος έχει υποψιαστεί ότι ο Μάνος μπορεί να βρίσκεται με τη Μαρίνα στην Αθήνα και έχει στείλει την Ιουλία στο ανθοπωλείο για να τσεκάρει. Η Αθηνά περνά από την αστυνομία, προκειμένου να δώσει κατάθεση για τις επιθέσεις που έχουν γίνει εναντίον της Μυρτάλης...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved