Θοδωρής Ιακωβίδης: «Άκουσα ότι κλάφτηκα. Άκουσα σχόλια για επαιτεία και μιζέρια» (Videos)
Media

Θοδωρής Ιακωβίδης: «Άκουσα ότι κλάφτηκα. Άκουσα σχόλια για επαιτεία και μιζέρια» (Videos)

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης, που μας συγκίνησε όλους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, The 2Night Show και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένας αθλητής στη χώρα μας, για το bullying που έχει δεχτεί, αλλά και για τα σχόλια που ακούστηκαν μετά το ξέσπασμά του.

Αρχικά ανέφερε: «Δεν εθελοτυφλούμε ζούμε σε μία χώρα που περνά δύσκολα εδώ και μία δεκαετία και αυτό που θέλουμε είναι να υπάρχουν τα στοιχειώδη».

Και υπογράμμισε: «Ο αθλητισμός ήταν από μικρό παιδί το όνειρό μου» και συμπλήρωσε ότι τα περισσότερα χρήματα για να ασχολείται με το άθλημα τα έδινε όλα αυτά τα χρόνια ο ίδιος από την τσέπη του.

«Ξοδεύω από την τσέπη μου ως επί το πλείστον, είχα μικρή ενίσχυση από την ομοσπονδία. Χορηγό δεν είχα ποτέ… Για τους Μεσογειακούς Αγώνες πήρα 150€ που βγήκα πρώτος και στους Μεσογειακούς Αγώνες του 2018 πληρώθηκα μετά από δυόμιση χρόνια».

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης ανέφερε για το ξέσπασμά του με τους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Άκουσα κι ότι βγήκα για να κλαφτώ. Από παράγοντες ειπώθηκαν. Ότι κλάφτηκα, μιζέρια, επαιτεία. Το είπαν κι αθλητικοί παράγοντες αλλά τα σχόλια έχουν βαρύτητα ανάλογα με την προσωπικότητα που τα λέει. Δεν με ακουμπούν αυτά. Έχω δει κι έχω αντιμετωπίσει πολλά σε όλη την αθλητική μου δραστηριότητα. Δεν με αγγίζουν. Ως εδώ έφτασα ολομόναχος.

Με είχαν πάρει τα δάκρυα από πριν, όταν έκανα την προσπάθεια και φίλησα το πλατό. Δεν μπορούσα να κρατηθώ. Μπορούσα και καλύτερα»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved