Σοκάρει ο Μιχάλης Σαράντης: «Έχω αποπειραθεί να κάνω κακό στον εαυτό μου» (Video)
Media

Σοκάρει ο Μιχάλης Σαράντης: «Έχω αποπειραθεί να κάνω κακό στον εαυτό μου» (Video)

O Μιχάλης Σαράντης μίλησε για μία δύσκολη προσωπική του στιγμή, για τον θάνατο της μητέρας του αλλά αναφέρθηκε και στη σύντροφό του, Μαίρη Μηνά.

Αρχικά τόνισε στην εκπομπή, Πάμε Δανάη και τον Άρη Καβατζίκη: «Ένα γυμνό σώμα, χωρίς σεξουαλικούς και χυδαίους συνειρμούς, είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο. Εμφανίζομαι γυμνός στη σκηνή γιατί αυτό χρειαζόταν και όχι για λόγους πιασάρικους ή ηδονοβλεπτικούς. Δεν είμαι στην τηλεόραση γιατί θα κάνω στο σινεμά μια μυθιστορηματική βιογραφία του Ιωάννη Καποδίστρια σε σκηνοθεσία Γιάννη Σμαραγδή».

Ο ηθοποιός για την αγαπημένη του, Μαίρη Μηνά δήλωσε: «Φυσικά και καμαρώνω για τις δουλειές της Μαίρης Μηνά. Οι άνθρωποι όταν είναι μαζί, μονιασμένοι, αγαπημένοι κι ευτυχισμένοι, θέλουν ο ένας το καλό του άλλου».

Και πρόσθεσε: «Έχω φτάσει σε πολύ άσχημη προσωπική στιγμή. Έχω αποπειραθεί να κάνω κακό στον εαυτό μου. Όπως όλοι έτσι κι εγώ έχω περάσει τα σκοτάδια μου και τη μάχη με τον εαυτό μου. Όταν φτάνεις κάτω και δεν πάει πιο κάτω, μετά μόνο επάνω μπορείς να πας. Φυσικά και φοβήθηκα».

Όσον αφορά τον θάνατο της μητέρας του, τόνισε: «Η μητέρα μου έφυγε από τη ζωή στα 57 της και το τραύμα της απώλειας δεν κοιμάται μέσα μου, μαθαίνεις και ζεις με αυτό. Η μητέρα μου είναι εδώ, τη μνημονεύω, τη σκέφτομαι, τη ζω, της μιλάω».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved