Κόνσολος: Η περιπέτειά του με τον κορονοϊό και η νοσηλεία της coach του Ελένης Δήμου (vid)
Media

Κόνσολος: Η περιπέτειά του με τον κορονοϊό και η νοσηλεία της coach του Ελένης Δήμου (vid)

Ο Μαρίνος Κόνσολος μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την Ελένη Δήμου αλλά και για την κατάσταση της υγείας του. 

Ο Μαρίνος Κόνσολος είναι ένας από τους συμμετέχοντες του J2US που νοσεί από κορονοϊο. Ο ηθοποιός αποκάλυψε την είδηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας: «Από χθες έχω λάβει άπειρα μηνύματα από όλους εσάς! Θέλω να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον σας. Είμαι θετικός όντως στον κορονοϊό και κάνω κανονικά την καραντίνα μου στο σπίτι μόνος μου χωρίς να βάλω σε κίνδυνο φίλους και συνεργάτες. Γι’ αυτό και η απουσία μου από το Live!

Tα συμπτώματά μου είναι ήπια και ελεγχόμενα. Είμαι full εμβολιασμένος και αυτό φυσικά παίζει καθοριστικό ρόλο ότι περνάω τον ιό σαν μια απλή γρίπη, βάσει των γνωματεύσεων των γιατρών μου. Σας ευχαριστώ και πάλι για το τόσο ενδιαφέρον. Και να θυμάστε, ο ιός είναι εδώ και δεν παίζει καθόλου. Να προσέχετε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας. Θεού θέλοντος τα λέμε το επόμενο Σάββατο live στις 20.00 στον Alpha».

Επίσης η coach του Ελένη Δήμου νοσεί από τον ιό και βρίσκεται στο νοσοκομείο με μάσκα οξυγόνου. Η τραγουδίστρια δήλωσε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή ότι: «Ψυχολογικά είμαι χάλια. Δεν το παλεύω. Αυτή η μοναξιά του Covid δεν υπάρχει. Πιεστήκαμε πάρα πολύ για να αρχίσει το J2US. Φάγαμε 10, 12 και 16 ώρες το τριήμερο. Ήταν πάρα πολύ κουραστικό. Από ό,τι μου λένε εδώ οι εμβολιασμένοι φτάνουν συνήθως στο νοσοκομείο όταν είναι πολύ κουρασμένοι. Είχα πάρει μηχανή οξυγόνου στο σπίτι. Απορώ με αυτούς τους πανίβλακες που λένε διάφορα και αμφισβητούν τους γιατρούς. Δεν ήθελα να καταλήξω στο νοσοκομείο.»

Ο Μαρίνος Κόνσολος μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή «Super Κατερίνα», για την κατάσταση της υγείας του, τα συμπτώματα που έχει αλλά και για την Ελένη Δήμου.

Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός δήλωσε: «Τηρήθηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας στο «J2US, ο κορονοϊός είναι ύπουλος».

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved