Η τηλεοπτική επιστροφή του Γιάννη Ποιμενίδη στη νέα σειρά που ετοιμάζει το Star!
Media

Η τηλεοπτική επιστροφή του Γιάννη Ποιμενίδη στη νέα σειρά που ετοιμάζει το Star!

Μία νέα καθημερινή δραματική σειρά με προσωρινό τίτλο Αθηνά έρχεται στο Star και ο Γιάννης Ποιμενίδης έχει ήδη συμπεριληφθεί στο καστ.

Οι υπεύθυνοι του STAR, στο πλαί­σιο ανανέωσης του προγράμματος, ετοιμάζουν με ιδιαίτερη προσοχή μία καινούργια, καθημερινή, δραματική σειρά με προσωρινό τίτλο ερ­γασίας «Αθηνά».

Το σενάριο υπογράφει ο Άγγελος Χασάπογλου, τη σκηνοθεσία οι Κώστας Κιμούλης - Πάνος Κούτρας, ενώ, εδώ και λίγο καιρό, έχουν ξε­κινήσει να στελεχώνουν το πρωταγωνιστικό καστ της σειράς. Κάποιοι από τους ηθοποιούς που βρίσκο­νται κοντά σε συμφωνία με τον σταθμό και την παραγωγή είναι ο Χάρης Σώζος, ο Χάρης Γρηγορόπουλος και ο Τόνυ Δημητρί­ου.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ΜΥTV», σε αυτούς προστέθη­κε ακόμη ένας. Πρόκειται για τον Γιάννη Πομενίδη, ο οποίος επιστρέφει στην τηλεόραση σχεδόν έναν χρόνο μετά την ολοκλήρωση της καθημε­ρινής κωμωδίας του ΑΝΤ1 «Αν ήμουν πλούσιος».

Τα γυρίσμα­τα αναμένεται να ξεκινήσουν σύ­ντομα και στη συνέχεια να υπάρξει ο σχετικός προγραμματισμός για την ημερομηνία που θα βγει στον «αέρα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved