Άγριες Μέλισσες: H επιστροφή της Βιολέτας και το ανατριχιαστικό πλάνο
Media

Άγριες Μέλισσες: H επιστροφή της Βιολέτας και το ανατριχιαστικό πλάνο

Άγριες Μέλισσες: Η επιστροφή της Βιολέτας ανασύρει μνήμες από το παρελθόν, εικόνες που έχουν καθηλώσει.

Η Βιολέτα επιστρέφει στο χωριό αλλαγμένη τόσο εξωτερικά αφού πλέον έχει υιοθετήσει μια γλυκιά ξανθιά απόχρωση στα μαλλιά της, όσο και συναισθηματικά αφού έφυγε με «βαρύ» φορτίο «χάνοντας» μια για πάντα τον άνθρωπό της, Μιλτιάδη.

Διψασμένη για εκδίκηση και δικαιοσύνη. Τίποτα δε θα είναι το ίδιο για εκείνη, έχοντας χάσει τα πάντα από τη ζωή της.

Ο μικρός Ευτύχης θα μείνει στην Κόρινθο, με την ίδια να ζει μόνη της, στο παλιό της σπίτι. Άλλωστε, η οικία του Μιλτιάδη, πουλήθηκε. Η οικογένεια του Λάμπρου αποδεκατίστηκε. Στέκεται δίπλα στην αγαπημένη του Βιολέτα, όπως αντίστοιχα κι εκείνη βλέπει στα μάτια της έναν αγαπημένο της γιο.

Η Βιολέτα μαθαίνει για την διακήρυξη του στρατιωτικού νόμου και αποφασίζει να τρέξει πίσω στο Διαφάνι. Εκεί, την περιμένει ο αγαπημένος της Παναγιώτης, ο οποίος έχει πανικοβληθεί με το μέλλον του καφενείου. Η Βιολέτα, θέλοντας να πάρει εκδίκηση για όσους έχασε, στις Άγριες Μέλισσες, αποκτά ενεργό ρόλο στην αντίσταση. Στόχος της είναι να πολεμήσει το άδικο, το κακό. Να παλέψει για όσους χάθηκαν, αλλά και για όσους κινδυνεύουν να χαθούν.

Εκτός από την αλλαγή στην εμφάνισή της, οι τηλεθεατές παρακολουθήσουν και τεράστια αλλαγή στην προσωπικότητά της. Μαζί με τον Λάμπρο, θα γίνει η προστάτιδα των αδυνάμων, θέτοντας και τη δική της ζωή σε κίνδυνο. Άλλωστε, η μεγαλύτερή της επιθυμία, είναι να δει τους Σεβαστούς και τους Μεγαρίτες νεκρούς.

Εκείνοι σκότωσαν Μιλτιάδη της και αυτό δεν αλλάζει…

Δες το ανατριχιαστικό πλάνο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved