Σασμός: Το ποστ του Μαθιού λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη πως είναι ο δολοφόνος του Στεφανή
Media

Σασμός: Το ποστ του Μαθιού λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη πως είναι ο δολοφόνος του Στεφανή

Σασμός: Τελικά τα spoilers έπεσαν μέσα, ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή.

Μπορεί εμείς ως τηλεθεατές να έχουμε δει μέσα από τους εφιάλτες του Μανώλη ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος όμως όλοι πιστεύαμε ότι μπορεί και να ήταν μόνο στη φαντασία του νεαρού.

Το κουβάρι της ιστορίας ξετυλίχθηκε και οι σεναριογράφοι μας επιβεβαίωσαν τις εικόνες που είδαμε μέσα από τους εφιάλτες του Μανώλη που ήταν και ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας, ότι δηλαδή πράγματι πρόκειται για τον Μαθιό.

Ο Δημήτρης Λάλος λίγες ώρες μετά την προβολή του επεισοδίου έκανε ένα ποστ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram κι έγραψε: ««Όταν έψαχνα τους δολοφόνους» ανεβάζοντας ένα σχετικό απόσπασμα από τη σειρά «Σιωπηλός Δρόμος».

Δες το ποστ του

Ο Μαθιός είναι απρόσιτος, τύπος που δεν μπορεί κάποιος να τον ψυχολογήσει εύκολα. Εργατικός, τρωτός ψυχικά, φαίνεται ψύχραιμος, αλλά είναι εύθικτος λόγω της καλυμμένης ευαισθησίας του. «Με ιντριγκάρουν οι ρόλοι που έχουν ένα δίπολο. Να είναι ο χαρακτήρας άγριος αλλά να είναι και ευαίσθητος. Να είναι σκοτεινός αλλά να έχει και θετικότητα μέσα του», λέει ο Δημήτρης Λάλος, αναφερόμενος στο γιατί είπε το «ναι» στο ρόλο του Μαθιού, αφού ο ήρωας συνδυάζει τα παραπάνω.

Παραδέχεται ότι πει κάποια «όχι» στην τηλεόραση αφού «θέλω αυτό που δημιουργώ να έχει μία ποιότητα όχι μόνο για μένα αλλά και γι' αυτό που υπηρετώ, την τέχνη». Τα χρήματα… «παίζουν μεγάλο ρόλο. Αλλά να κάνεις πράγματα που συνάδουν με την καλλιτεχνική σου ποιότητα. Μπορείς να τα συνδυάσεις».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved