Αποκλειστικό: Τζένη Θεωνά: Από τα Καλύτερά μας χρόνια με δική της εκπομπή - Όλες οι λεπτομέρειες
Media

Αποκλειστικό: Τζένη Θεωνά: Από τα Καλύτερά μας χρόνια με δική της εκπομπή - Όλες οι λεπτομέρειες

Στην καλύτερή της φάση φαίνεται πως είναι η Τζένη Θεωνά αφού εκτός από τον υπέροχο ρόλο της στη σειρά της ΕΡΤ «Τα Καλύτερά μας χρόνια», ετοιμάζεται και κάτι φρέσκο και σε αυτό θα τη δούμε σε ρόλο παρουσιάστριας.

Η ηθοποιός σε πρόσφατες δηλώσεις της όταν ρωτήθηκε σχετικά με την εκπομπή που φημολογείται πως θα αναλάβει κι αν αυτό το πλάνο έχει ναυαγήσει, απάντησε πως:

«Δεν έχει ναυαγήσει η εκπομπή που θα κάνω στην ΕΡΤ. Είμαστε στην προετοιμασία της», είπε πρόσφατα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr μέχρι και αυτή την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές το project είναι σε αρχικό στάδιο συζητήσεων. Αν και εφόσον οι συζητήσεις προχωρήσουν και τελικά καταλήξουν σε συμφωνία τότε μιλάμε για μια εβδομαδιαία ψυχαγωγική εκπομπή η οποία θα προβάλλεται στην ΕΡΤ2 και με βάση τον μέχρι τώρα προγραμματισμό και φυσικά αν το έδαφος είναι πρόσφορο, η εκπομπή αναμένεται να βγει στον «αέρα» στο δεύτερο μισό της σεζόν, δηλαδή από Γενάρη.

Για την ώρα απολαμβάνουμε την κούκλα και υπέροχη Τζένη Θεωνά στον ρόλο της Νανάς, στην υπέροχη σειρά της ΕΡΤ για την οποία έχει πει κατά το παρελθόν:

«Είναι πολύ συγκινητικό αυτό που συμβαίνει. Αξιοποιήθηκε το αρχειακό υλικό της ΕΡΤ, μέσα από το οποίο βλέπουμε πολλά γεγονότα για την ιστορία της χώρας μας. Η αναδρομή είναι πολύ επίκαιρη γιατί και εμείς με ένα διαφορετικό... "δικτάτορα" βρισκόμαστε υπό ένα καθεστώς περιορισμού, ανελευθερίας. Φυσικά δεν το συγκρίνω με εκείνη την εποχή, όπου οι δημοκρατικές ελευθερίες των ανθρώπων ήταν περιορισμένες, όμως ονειρευόντουσαν και περίμεναν καλύτερες ημέρες Είναι μια εποχή ορόσημο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved