Πέτρος Ιακωβίδης: Το ξεκίνημα στις πίστες στα 13 του και οι ιστορίες πίσω από τα τραγούδια
Media

Πέτρος Ιακωβίδης: Το ξεκίνημα στις πίστες στα 13 του και οι ιστορίες πίσω από τα τραγούδια

Ο Πέτρος Ιακωβίδης μίλησε για τα πρώτα του βήματα στις πίστες στην εκπομπή, The 2night show!

Aρχικά είπε: «Το κοιμήσου απόψε εδώ το έγραψα, όταν ρώτησα τη μητέρα μου πού να κοιμηθώ, γιατί θα έρχονταν οι παππούδες μου και μου είπε “κοιμήσου εδώ”» είπε και συνέχισε. «Το “Μου έλειψες πολύ” είναι το πρώτο που έγραψα στην καραντίνα που έβλεπα μία ταινία, το “Ημερολόγιο”. Και θυμάμαι ότι σκεφτόμουν στα γράμματα που της έγραφε ότι του λείπει πολύ».

Και τόνισε: «Το τατουάζ» το έγραψα γρήγορα. Ήμουν γυμναστήριο και μου λέει ένας φίλος να πάμε να πιούμε καφέ και ήρθε η κοπέλα του και είχε πάει μόλις να κάνει τατουάζ».

Ενώ αναφέρθηκε και στο «τρέμουλο», που ένιωσε το καλοκαίρι, στην πρώτη του συναυλία μετά τα lockdown:

«Όταν βγήκα να τραγουδήσω με το “μη θυμώνεις” άκουσα τον κόσμο που το τραγουδούσαν απ΄ έξω με έπιασε τρέμουλο και αγχώθηκα. Για 10 λεπτά δεν μπορούσα να τραγουδήσω».

Και αποκάλυψε «Πρώτη φορά τραγούδησα στην Καβάλα στα 13 μου, στο μαγαζί Πέρλες. Με πήγαινε ο μπαμπάς μου και το πρωί πήγαινα σχολείο. Ήμουν στο σπίτι και χτυπά το τηλέφωνο και ήταν ο μαέστρος του μαγαζιού, ο Δημήτρης Δημητρόπουλος, που ήταν και δάσκαλός μου. Ο μπαμπάς μου μού είπε ότι συνεννοήθηκε με τον Νίκο Κουρκούλη για να ξεκινήσω να τραγουδάω. Μου έδωσε τρία τραγούδια και ξεκίνησα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved