Διονύσης Παπανδρέου: Ο Φίλιππος Στεφανέας από τη γη της ελιάς, η ηλικία και το ύψος του (Video)
Media

Διονύσης Παπανδρέου: Ο Φίλιππος Στεφανέας από τη γη της ελιάς, η ηλικία και το ύψος του (Video)

Ο Διονύσης Παπανδρέου, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά του Mega, Η Γη της Ελιάς και υποδύεται τον Φίλιππο Στεφανέα, έχει κλέψει τις εντυπώσεις.

Στη Γη της Ελιάς είναι ο γιος της Χάιδως και μετά τον χαμό τού πατέρα και της αδελφής του, μεγάλωσε απότομα. Παράτησε τις σπουδές και ανέλαβε τα θερμοκήπια και τους πορτοκαλεώνες της οικογένειας. Ο Φίλιππος είναι ένα καταπιεσμένο παιδί που κάνει συνέχεια ό,τι του λέει η μάνα του, η Χάιδω … ακόμα και να σηκώσει το όπλο της εκδίκησης, κάτι που μετάνιωσε! Όμως άρχισε να αλλάζει από τη μέρα που μπήκε στη ζωή του ο έρωτας… Ο Φίλιππος ερωτεύτηκε τη Βασιλική

Ο Διονύσης Παπανδρέου σε πρόσφατη συνέντευξή του είπε: «Θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου λίγο πιο σκληρό από τον Φίλιππο στη «Γη της Ελιάς», ενώ αποκάλυψε ότι «Είχα πάει στο κάστινγκ για την προηγουμένη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου. Δεν με πήραν και μου τηλεφώνησε τώρα».

Ο Διονύσης Παπανδρέου δήλωσε ότι νιώθει πολύ τυχερός που συμμετέχει στη «Γη της Ελιάς», ενώ αποκάλυψε και τη σημαντικότερη συμβουλή που του έχει δώσει ο Ανδρέας Γεωργίου.

«Η πιο σημαντική συμβουλή που μου έχει πει ο Ανδρέας είναι να μείνω προσηλωμένος στο στόχο μου», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στους γονείς του είπε ότι «Είχα την υποστήριξη των δικών μου για την υποκριτική. Ήμουν τυχερός».

Ο Διονύσης Παπανδρέου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα! Eίναι 22 ετών και έχει ύψους 1.78.

Σπούδασε στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, έπαιξε σε μια μικρού μήκους ταινία, θέλησε να πάρει μέρος στη σειρά, 8 λέξεις, που προβάλλονταν στον ΣΚΑΪ, αλλά η ευκαιρία του δόθηκε στη Γη της Ελιάς.

Μάλιστα, ο νεαρός ηθοποιός αποκάλυψε ότι σε μικρότερη ηλικία είχε πέσει θύμα λεκτικής βίας. «Σε μικρότερη ηλικία δεν είχα πάρει μπόι, είχα παραπάνω κιλά και ήμουν στόχος λεκτικής βίας»!

Δείτε όλα όσα είπε στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, αλλά και υπέροχες φωτογραφίες που έχει στο instagram του από την καθημερινότητα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved