Media

Οι απίστευτες ατάκες της Μαλέσκου όταν ρωτήθηκε για το διήμερο στο Ναύπλιο με τον σύντροφό της!

Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν μπορεί πλέον να κρατήσει κρυφό τον έρωτά της με τον εκπαιδευτή σκύλων, Κωνσταντίνο Δανιά.

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει. Το μεσημέρι της Πέμπτης (7/10) εμφανίστηκε στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» με ένα καλάθι γεμάτο σκόρδα, ενώ δεν δίστασε να λιβανίσει τον χώρο για το κακό μάτι.

Ο παρουσιαστής ρώτησε την Ιωάννα για το ταξίδι της στο Ναύπλιο, το οποίο δημοσίευμα θέλει να το έχει επισκεφτεί με τον Κωνσταντίνο Δανιά.

Εκεί η όμορφη παρουσιάστρια όλο νόημα απάντησε: «Πέρασα πάρα πολύ ωραία, μέτρησα ένα ένα τα σκαλιά».

Στη συνέχεια ο Νίκος Μουτσινάς πέταξε τη σπόντα του, ρωτώντας την Ιωάννα Μαλέσκου αν εκπαιδεύεται η σκυλίτσα της Μπαλού, με την ίδια να αναφέρει: «Να σας πω; Εγώ εκπαιδεύομαι πάντως να ξέρεις… Να αντέχω εννοώ», ενώ φεύγοντας δήλωσε: «Θέλω να παίζεις αποσπάσματα από το “Love it”, γιατί εγώ είμαι full in love».

Δείτε το σχετικό βίντεο.

Να σας θυμίσουμε πως η Ιωάννα Μαλέσκου πέρασε ένα ρομαντικό διήμερο με τον Κωνσταντίνο Δανιά, ο οποίος φέρεται να είναι ο σύντροφός της εδώ και λίγους μήνες. Η παρουσιάστρια και ο εκπαιδευτής σκύλων δεν έχουν μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση τους.

Ωστόσο μετά το ταξίδι στο Ναύπλιο μίλησε πρώτη φορά για τα προσωπικά της στην εκπομπή της λέγοντας: «Εγώ θέλω πολύ να παντρευτώ, νόμιζα ότι θα με ρωτούσατε ποιος θέλει να με παντρευτεί. Έχω κάτι στο μυαλό μου».

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved