Σασμός: Το spoiler του Παπά-Μιχάλη, η καταγωγή από τα Ανώγεια και η αποκαλυπτική σύνδεση με τον ρόλο
Media

Σασμός: Το spoiler του Παπά-Μιχάλη, η καταγωγή από τα Ανώγεια και η αποκαλυπτική σύνδεση με τον ρόλο

Σασμός: Ο τηλεοπτικός Παπα- Μιχάλης, ο ηθοποιός Μιχάλης Αεράκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day κι έκανε αποκαλύψεις. Μίλησε για την καταγωγή του από τα Ανώγεια, έδωσε spoiler ενώ αποκάλυψε και τι τον συνδέει με τον ρόλο του

Ο ρόλος στο Σασμό

«Eίναι ένας ακροβάτης σε αυτή τη μικρή κοινωνία, ο οποίος προσπαθεί να ισορροπήσει πάθη, αντιθέσεις, μυστικά, έκρυθμες καταστάσεις γιατί τον ενδιαφέρει να υπάρχει ηρεμία, αγάπη, ειρήνη στο χωριό. Γι αυτό ο παππά Μιχάλης θα παίξει στην πορεία της σειράς ένα πολύ σημαντικό ρόλο για τον σασμό»

Το spoiler

«Όλα θα μαθευτούν στην πορεία. Τίποτα δεν μένει κρυφό»

Tι συνδέει τον Μιχάλη Αεράκη με τον παπά Μιχάλη;

«Ήθελα να γίνω παππάς, είχε μπει όλη αυτή η ιερατική μυσταγωγία μέσα μου. Από πολύ μικρός βοηθούσα τον παππού μου στο ιερό και μου άρεσε. Βέβαια, ο πατέρας μου ο συχωρεμένος…. είχε άλλα όνειρα και σχέδια για τους γιους του…» εξηγεί.
«Να όμως που ήλθε ο καιρός και, έστω κι έτσι… ‘Όταν μου προτάθηκε να παίξω το ρόλο του παππά, ζήτησα, εάν μπορούμε να κάνουμε το όνομά του Μιχάλη, τιμώντας τη μνήμη του ιερέα παππού μου (το όνομά του ήταν Μιχάλης). Στην ερμηνεία μου αντιγράφω τον παππού μου».

ΠΑΠΑ-ΜΙΧΑΛΗΣ (Μιχάλης Αεράκης)

Γελαστός, γλεντζές, αλλά αυστηρός όταν πρέπει και τότε τον τρέμουν όλοι. Γνωρίζει τα μυστικά όλης την κοινότητας, κρατώντας σοφά τις ισορροπίες. Ο παπά-Μιχάλης πολλά ακούει, πολλά γνωρίζει και αντιλαμβάνεται πολλά περισσότερα. Ταυτόχρονα παπάς και κοινωνικός λειτουργός, έχει μια βαθιά σχέση με την Καλλιόπη, μια σχέση που μετρά πολλά χρόνια. Στόχος του είναι να μεσολαβήσει ανάμεσα στις δυο οικογένειες και να καταπραΰνει τα πάθη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved