Θεοφανία Παπαθωμά: Αδυνάτισε και αυτό είναι το μυστικό της απώλειας των κιλών της! (Video & Photos)
Media

Θεοφανία Παπαθωμά: Αδυνάτισε και αυτό είναι το μυστικό της απώλειας των κιλών της! (Video & Photos)

H Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε για την απιστία, την οικογένειά της, τον σύζυγό της Γρηγόρη Πετράκο και τα κιλά που κατάφερε να χάσει μέσα στο καλοκαίρι στην κάμερα της εκπομπής, MEGA Καλημέρα.

Η ηθοποιός τόνισε: «Σε μια οικογένεια ο καθένας έχει τον ρόλο του. Ο άνδρας δεν μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, αλλά στη μοίρα που του αναλoγεί. Το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας και της φροντίδας σίγουρα το καταλαμβάνουν τα παιδιά. Ο άνδρας πρέπει να έχει στο νου του τη γυναίκα, να την φροντίζει και να την ενεργοποιεί, να την γεμίζει»!

Όσον αφορά στον Γρηγόρη Πετράκο, είπε ότι «ασχολείται πολύ με τα παιδιά και με βοηθάει αρκετά. Δεν θα πω ότι έχω παράπονο». «Υπάρχει έρωτας ανάμεσά μας, όπως και ο θαυμασμός και η αγάπη» πρόσθεσε.

Όσον αφορά την απιστία δήλωσε: «Το θέμα της απιστίας αφορά σε αυτόν που την κάνει, όχι στον άλλο. δεν μου έχει έτυχε να συγχώρησω απιστία. Η αγάπη βέβαια λένε συγχωρεί τα πάνα».

Η Θεοφανία Παπαθωμά υπογράμμισε ότι δεν τις αρέσει να κάνει παρεμβάσεις στο σώμα της. «Είμαι προικισμένη από την φύση και δεν έχω κάνει κάποια παρέμβαση, θα το πάω έτσι όσο αντέξω».

Βέβαια το τελευταίο διάστημα έχει καταφέρει να χάσει κάποια κιλά και αυτό είναι εμφανές!

Η ίδια είπε: «Αδυνάτισα. Μου είχαν μείνει πέντε κιλά μετά την τελευταία εγκυμοσύνη. Έχασα τρία κιλά και έχω άλλα δύο. Δεν το πάω σκληρά, το αφήνω να συμβεί στο χρόνο του… Μετά από μία ηλικία και μετά δε φεύγουν εύκολα και θέλει και γυμναστική που δεν έχουμε τον χρόνο»!

Δείτε τις δηλώσεις της στο Mega Καλημέρα αλλά και εντυπωσαικές φώτο μετά την απώλεια κιλών!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved