Η αποκάλυψη του Κώστα Κάππα: «Έχω δεχθεί άσχημη συμπεριφορά, έτσι είναι το ελληνικό θέατρο» (Video)
Media

Η αποκάλυψη του Κώστα Κάππα: «Έχω δεχθεί άσχημη συμπεριφορά, έτσι είναι το ελληνικό θέατρο» (Video)

Ο Κώστας Κάππας έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή MEGA Καλημέρα και αναφέρθηκε στο κίνημα ΜeToo και παραδέχθηκε ότι έχει δεχθεί άσχημη συμπεριφορά.

«Το σύστημα ανέχεται κακοποιητικές συμπεριφορές»

«Για κάποια πράγματα έπεσα από τα σύννεφα, για άλλα όχι και τόσο πολύ. Δεν ξέρω γιατί ανεχόμαστε κάποιες προσωπικότητες που παρεισφρέουν, από την στιγμή που το ίδιο σύστημα να αποβάλει κάτι τέτοιο, κάτι στραβό υπάρχει. Στο εξωτερικό οι παραβατικές συμπεριφορές, αποβάλλονται. Δηλαδή δεν ξαναδουλεύουν ή θα κάνουν μια, δυο δουλειές. Εδώ έχουμε ανθρώπους που δεν έχουν κάνει τίποτα, για μένα είναι σε ένα πολύ χαμηλό επίπεδο και τους βλέπεις ότι συνεχίζουν. Τους ανέχετε το σύστημα, ο κόσμος, οι δημοσιογράφοι...» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Και αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Κάππας: «Έχω δεχτεί κακοποιητική συμπεριφορά. Έχουμε δεχτεί πυρά οι ηθοποιοί, έτσι είναι το ελληνικό θέατρο. Τώρα είμαι 52 δεν έχω πια την ίδια ανοχή»!

«Δεν μου αρέσω στις επαναλήψεις»

Και τόνισε στην κάμερα της εκπομπής, Mega Καλημέρα: «Όταν βλέπω τον εαυτό μου στις επαναλήψεις, άλλες φορές μου αρέσει και άλλες όχι. Συνήθως πάντως δεν μου αρέσω η αλήθεια είναι. Αν με πετύχω στην τηλεόραση σίγουρα θα αλλάξω κανάλι»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με τις δηλώσεις του από την εκπομπή, Mega Καλημέρα !

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved