Συγκλονίζει η Ζωή Παπαδοπούλου: Στη διακοπή της κύησης ένιωσα ότι γκρεμίστηκε όλος ο κόσμος (Video)
Media

Συγκλονίζει η Ζωή Παπαδοπούλου: Στη διακοπή της κύησης ένιωσα ότι γκρεμίστηκε όλος ο κόσμος (Video)

 Η Ζωή Παπαδοπούλου συγκλόνισε με τα λόγια της στο Πρωινό για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν έπρεπε να διακόψει την κύησή της για δεύτερη φορά.

Η Ζωή Παπαδοπούλου είπε: «Το έγραψα πολύ αυθόρμητα… Ένιωσα ότι ήθελα να το απλοποιήσω στο μυαλό μου και κάπως συνδέθηκαν πολλές γυναίκες μαζί μου αλλά και οι σύζυγοι. Δέχτηκα πολλά μηνύματα και έχω εκπλαγεί. Πέφτει πολλές φορές το βάρος στη γυναίκα. Η ερώτηση όταν αποτυγχάνει μια εγκυμοσύνη πάει αυτόματα στη γυναίκα “γιατί; τι έγινε;”».

Και υπογράμμισε: «Με τον άντρα μου τον ευγνωμονώ, είναι πολύ σημαντικό να έχεις ένα υποστηρικτικό πλαίσιο».

Και πρόσθεσε: «Τη στιγμή που μου είπε η γιατρός ότι δεν θα πάει καλά η κύηση γκρεμίστηκε ο κόσμος μου. Όμως ήταν δίπλα μου ο Θοδωρής και πήρα δύναμη. Εγώ ένιωθα ότι έχω αποτύχει αλλά μόλις είδα το βλέμμα του είπα “προχωράμε, όλα καλά”. Γιατί όχι και σε μένα, συμβαίνει και σε όλες. Επειδή έχει συμβεί φυσικά οπότε γιατί να μη συμβεί φυσικά και η εγκυμοσύνη».

Ο Θοδωρής Πλεμμένος ήταν πίσω από τις κάμερες και ο παρουσιαστής του ζήτησε να μπει στο πλατό και είπε χαρακτηριστικά για όσους βιώνουν κάτι παρόμοιο:

«Να είναι δίπλα στη γυναίκα τους, να μην το βάζουν κάτω και να τη στηρίζουν. Να προσπαθούν. Προσπάθησα να συγκρατηθώ εκείνη την ώρα»!

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο από το Πρωινό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved