Αλέξης Παππάς: Η παρεξήγηση με την Καινούργιου και η πιο αμήχανη στιγμή στο Bachelor (Video)
Media

Αλέξης Παππάς: Η παρεξήγηση με την Καινούργιου και η πιο αμήχανη στιγμή στο Bachelor (Video)

Ο Αλέξης Παππάς συναντήθηκε με την Κατερίνα Καινούργιου και έλυσαν τις διαφορές τους on camera!

Ο περιζήτητος εργένης μίλησε για όλα στην Κατερίνα Καινούργιου!

Αρχικά ανέφερε: «Τρέφω μεγάλη εκτίμηση για εσένα Κατερίνα. Όσα είπες με ενόχλησαν, αλλά ποτέ δεν σχετίστηκαν συναισθηματικά και δεν τα κράτησα μέσα μου»!

Και η παρουσιάστρια απάντησε: «Είναι η δουλειά μας, εμένα με είχε ενοχλήσει αυτό που έβλεπα στο Survivor. Τώρα βλέπω έναν ευγενικό άνθρωπο, ένα διαφορετικό παιδί».

Στη συνέχεια ο Αλέξης Παππάς αποκάλυψε πως σκέφτηκε αρκετά για να δεχθεί την πρόταση για το “The Bachelor” μετά το τέλος του Survivor «Το σκέφτηκα αρκετά. Είχε γίνει ήδη μια συζήτηση την προηγούμενη χρονιά με την παραγωή. Μου αρέσει να κάνω νέα πράγματα, θέλω να γεμίζω εμπειρίες».

Για το Survivor είπε : «Ήταν ένα ακραίο παιχνίδι και δεν έλεγχα κάποιες φορές τα όριά μου. Ολόκληρο επεισόδιο δεν είδα ποτέ. Αυτό που φτιάξανε στο μοντάζ με αυτό που γινόταν έχει μια σχέση. Ήταν πράγματα που ήταν έτσι, όμως το στόρι εξελισσόταν και πίσω από τις κάμερες που δεν το έβλεπε ο τηλεθεατής. Η εικόνα μου σε τέτοιο βαθμό δεν μου άρεσε».

Όσον αφορά τον Τριαντάφυλλο και για τα όσα είπε για τον Αλέξη και την Ελευθερία Ελευθερίου τόνισε: «Ο Τριαντάφυλλος έχει ένα δικό του χιούμορ. Κατάλαβα ότι εκείνη τη στιγμή ήθελε να κάνει πλάκα. Ήθελε απλά να πει κάτι. Δεν ξέρω αν είχε συζητήσει κάτι με τα άλλα παιδιά. Όμως όταν γνωρίζεις μέσα ποια είναι η αλήθεια, δεν έχεις κανέναν λόγο να ανησυχείς. Ξέρω πολύ καλά τον Τριαντάφυλλο και σε μένα πέρασε στο μυαλό μου σαν μια πλάκα, που ίσως να μην ευχάριστη για όλους».

Για τον χωρισμό από την Αλέσια υπογράμμισε ότι αυτή η σελίδα έχει κλείσει για αυτόν.

Όσο για το Bachelor, τόνισε ότι έχει έρθει κοντά με παραπάνω από δύο κοπέλες, με την Άννα και την Γιώτα και αναφέρθηκε στο αμήχανο ραντεβού που είχε με την Φαίη!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Super Κατερίνα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved