Βαρδιάνος στα σπόρκα: Η μεγάλη περιπέτεια της Σκεύως αρχίζει-Η απίστευτη μεταμόρφωση της Λουιζίδου
Media

Βαρδιάνος στα σπόρκα: Η μεγάλη περιπέτεια της Σκεύως αρχίζει-Η απίστευτη μεταμόρφωση της Λουιζίδου

Βαρδιάνος στα σπόρκα: Η απίστευτη μεταμόρφωση της Λουιζίδου σε Βαρδιάνο.  Η Σκεύω μαθαίνει ότι ο γιος της, Σταύρος, είναι άρρωστος και βρίσκεται σε καραντίνα. Με κάθε τρόπο προσπαθεί να πάει κοντά του, αλλά γρήγορα καταλαβαίνει ότι αυτό είναι αδύνατο. Από το νησί, οι μόνοι που μπορούν να έχουν πρόσβαση στα μολυσμένα καράβια είναι οι βαρδιάνοι. Όμως, ο Σταύρος είναι βαριά άρρωστος και χρειάζεται φροντίδα.

Η Σκεύω αγωνιά. Ζητάει απεγνωσμένα από την κόρη της, Αγγέλα, να τη βοηθήσει. Ο αδελφός του άντρα της, ο μπαρμπα-Νίκας, δουλεύει στο σπίτι του επιστάτη του λοιμοκαθαρτηρίου. Αμέσως συλλαμβάνει το σχέδιό της. Αυτός θα μπορέσει, αν ντυθεί άντρας, να την περάσει στα σπόρκα σαν βαρδιάνο.

Και η μεγάλη περιπέτεια της Σκεύως αρχίζει στο δεύτερο συγκλονιστικό επεισόδιο της μίνι σειρά μυθοπλασίας, «Βαρδιάνος στα σπόρκα», σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη, που θα παρακολουθήσετε το Σάββατο 9 Οκτωβρίου, στις 22:00, στην ΕΡΤ1.

Μόλις έμαθε η Σκεύω ότι ο γιος της είναι άρρωστος στην καραντίνα, προσπάθησε να βρει τρόπο να πάει κοντά του. Γρήγορα, όμως, κατάλαβε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει. Από το νησί, οι μόνοι που μπορούσαν να πάνε ήταν αυτοί που θα αναλάμβαναν βαρδιάνοι.

Παύλος Κουρτίδης (καπετάν Κωνσταντής), Γιώργος Χαλεπλής (Ρώνυμος), Τάκης Βαμβακίδης( μπαρμμπα-Νίκας)

Κάτι σαν φύλακες στα καράβια, για να προσέχουν ότι τηρούνται τα μέτρα. Μη έχοντας, λοιπόν, άλλον τρόπο, αποφάσισε να πάει βαρδιάνος στα σπόρκα, στα καράβια σε καραντίνα, δηλαδή. Και χωρίς χρονοτριβή, έβαλε μπροστά το σχέδιό της.

Αριστερά, Λάμπρος Παπαγεωργίου (Γιατρός)

Ο Σταύρος, ο γιος της, όπως διαπίστωσε ο Γερμανός γιατρός Βίλελμ Βουνδ, πράγματι έχει μολυνθεί και χρειάζεται φροντίδα. Η θεραπεία του, όπως και των άλλων μολυσμένων, θα γίνεται στο καράβι, μέχρι να φτιαχτούν τα παραπήγματα στον Τσουγκριά και να λειτουργεί το νησάκι σαν λοιμοκαθαρτήριο.

Γιώργος Σαββίδης

Ο μαστρο-Χερχέρης κέρδισε τη δημοπρασία και ετοιμάζεται να πάει αμέσως να αρχίσει τις κατασκευές. Η Ρηνιώ τού ζητάει να την πάρει μαζί, με σκοπό να συναντήσει τον αγαπημένο της. Η άρνησή του, όμως, είναι κάθετη.

Γεωργία Σωτηριανάκου (Αγγέλα), κόρη της Σκεύως

Η Σκεύω ζητάει από την κόρη της να τη βοηθήσει στα σχέδιά της. Ο αδελφός του άντρα της, ο μπαρμπα-Νίκας, δουλεύει στο σπίτι του επιστάτη του λοιμοκαθαρτηρίου, που είναι αρμόδιος για την επιλογή των βαρδιάνων.

Τάκης Βαμβακίδης( μπαρμμπα-Νίκας), Ρένια Λουίζίδου (Σκεύω)

Αυτός θα μπορέσει, αν η Σκεύω ντυθεί άντρας, να την περάσει στα σπόρκα σαν βαρδιάνο. Η Αγγέλα, η κόρη της, το κάνει με μεγάλη δυσκολία. Την πηγαίνει να συναντήσει τον Νίκα. Και η μεγάλη περιπέτεια της Σκεύως αρχίζει…

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved