The Bachelor: Λύγισε η παίκτρια που αποχώρησε - Έφυγε με κλάματα και ζητώντας «συγγνώμη»  (video)
Media

The Bachelor: Λύγισε η παίκτρια που αποχώρησε - Έφυγε με κλάματα και ζητώντας «συγγνώμη» (video)

The Bachelor: Βραδιά αποχώρησης η σημερινή. Το βράδυ της Παρασκευής (8-10) παρακολουθήσαμε ένα επεισόδιο που τα είχε όλα. Συγκινήσεις, καβγάδες, κλάματα και εξομολογήσεις.

Μετά την ομαδική Φαίη και Έλενα λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια όταν η Φαίη μίλησε άσχημα για την Έλενα. Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη είπε πως δεν την επέλεξε στην ομάδα της καθώς θεωρεί πως δεν είναι τόσο γυμνασμένη.

Η Έλενα προσβλήθηκε από τα σχόλια της Φαίης για το σώμα της και προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση λέγοντας μπροστά σε όλους πως για μήνες ήταν καθηλωμένη στο κρεβάτι με αποτέλεσμα να βάλει τα κλάματα. Μετά από αυτήν την αντίδραση η Φαίη ζήτησε «συγγνώμη» και ο Αλέξης επέλεξε την Έλενα για ραντεβού.

Στη συνάντησή τους ο Αλέξης θέλησε να μάθει τι πρόβλημα υγείας είχε αντιμετωπίσει η Έλενα με την ίδια να έρχεται σε δύσκολη θέση.

«Δεν είναι το μεγαλύτερό μου μυστικό απλά προτιμώ να μην το πω. Είναι κάτι το οποίο ξεπερνιέται και για αυτό είμαι πολύ χαρούμενη», του απάντησε με ευγένεια με τον Αλέξη Παππά να λέει ότι δεν το σεβάστηκε από τη στιγμή που η Έλενα δεν ήθελε να μιλήσει για το πρόβλημα που αντιμετώπισε σε νεαρή ηλικία.

Λίγο πριν το τέλος ακολούθησε το καθιερωμένο πάρτι πριν από την αποχώρηση. Το κοκτέιλ πάρτι που ετοίμασε ο Αλέξης έχει θέμα… αρχαιοελληνικό. Οι κοπέλες, Ελληνίδες θεές, μπήκαν γρήγορα στην ατμόσφαιρα του πάρτι και το διασκέδασαν με επικλήσεις και σπονδές που συνοδεύτηκαν από… καλαματιανό.

Στο μεταξύ η Φαίη βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει στον Αλέξη για το πώς νοιώθει. Η Αθηνά όμως, ήταν αποφασισμένη να κάνει το πρώτο της «κοτόπουλο-μπλοκ».

Η Τελετή των Ρόδων τελείωσε μια ακόμη αποχώρηση. Ποια κοπέλα έφυγε;

Δες την απάντηση στο βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved