Big Brother: Ανατροπή! Αποχώρησε ο Steve Milatos - Ξέσπασε ο Κωστής: «Σταμάτα να γελάς» (video)
Media

Big Brother: Ανατροπή! Αποχώρησε ο Steve Milatos - Ξέσπασε ο Κωστής: «Σταμάτα να γελάς» (video)

Big Brother: Δύσκολο το αποψινό live (8-10)και με μια απρόσμενη αποχώρηση. Ξέσπασε ο Κωστής στο άκουσμα του ονόματος του Steve και την αντίδραση παίκτριας, η οποία γελούσε. 

Οι εντάσεις που είδαμε όλη την εβδομάδα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού με ευκολία μεταφέρθηκαν και στο πλατό την ώρα του live με αφορμή όλα τα σκηνικά που εκτυλίχθηκαν στο σπίτι αφού η συμβίωση δεν δείχνει να είναι καθόλου ήρεμη.

Από τη μια η έντονη προσωπικότητα της Ευδοκίας και η παράφραση των όσων λέει και από την άλλη οι παρατηρήσεις του Νάσου άναψαν φωτιές.

Τόσο μάλιστα που ακόμη και ο Γρηγόρης Γκουντάρας ήρθε σε δύσκολη θέση και «στράβωσε» με τη συμπεριφορά της Ανχελίτας, η οποία αρνήθηκε να του απαντήσει σε ερώτηση.

Το κλίμα βάρυνε ακόμη περισσότερο με την εξομολόγηση της παίκτρια στη «Γραμμή Ζωής», η οποία αποκάλυψε πως στο σχολείο βίωσε βάρβαρο bullying.

«Έχω υποστεί βάρβαρο bullying. Έλιωνα μέρα με τη μέρα. Με μισούσα», είπε μεταξύ άλλων.

Λίγο αργότερα ήρθε η στιγμή της ανακοίνωσης για τον παίκτη που έπρεπε να αποχωρίσει.

Ο Steve ήταν εκείνος που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και αποχώρησε από το σπίτι.

Έντονη η αντίδραση του Κωστή, ξέσπασε σε κλάματα!

Δες το σχετικό απόσπασμα

Steve Milatos

Το μοντέλο & influencer είναι 29 ετών. Έχει καταγωγή από τα Τρίκαλα, μένει στην Αθήνα αλλά δηλώνει παιδί της επαρχίας! Τα τελευταία 10 χρόνια έχει συνεργαστεί με μεγάλους οίκους μόδας περπατώντας σε διεθνείς πασαρέλες. Πρόσφατα και μέσα σε χρονικό διάστημα μόλις δύο μηνών παντρεύτηκε και… χώρισε! Μπήκε στο σπίτι του Big Brother για να ξεδιπλώσει άγνωστες, προς τον κόσμο, πτυχές της προσωπικότητάς του και να αποδείξει ότι δεν είναι ένας άνθρωπος που απλά… ποζάρει !

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved