Γλυκά Νερά: Οι αποκαλύψεις του πατέρα της Καρολάιν για τη βάπτιση και τους νονούς της μικρής Λυδίας
Media

Γλυκά Νερά: Οι αποκαλύψεις του πατέρα της Καρολάιν για τη βάπτιση και τους νονούς της μικρής Λυδίας

Μια ακόμη συγκλονιστική συνέντευξη έδωσε ο μπαμπάς της αδικοχαμένης Καρολάιν στη Daily Mail. Ο Ντέιβιντ Κράουτς μιλώντας στην εφημερίδα, λίγες μόλις ημέρες με την εκδίκαση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, την οποία πήραν οριστικά οι γονείς της Καρολάιν, μιλά για τη βάπτιση και τους νονούς της μικρούλας

«Η μόλις ενός έτους Λυδία - ο πατέρας της οποίας πιθανότατα θα καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη - έχει τεθεί επίσημα υπό τη φροντίδα των γονέων της Κάρολαϊν Κράουτς, Σούζαν και Ντέιβιντ, στο νησί της Αλοννήσου όπου ζουν. Οι γονείς του δολοφόνου, Κωνσταντίνος και Γεωργία, θα έχουν δικαιώματα προσωπικής επικοινωνίας με το παιδί. Ο κύριος και η κυρία Αναγνωστοπούλου φρόντιζαν τη Λυδία μετά το φόνο της μητέρας της και ήθελαν να την κρατήσουν, αλλά ο κύριος και η κυρία Κράουτς ξεκίνησαν μια νόμιμη διαδικασία για την αποκλειστική επιμέλεια», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην εφημερίδα.

«Είναι τώρα πρόθεσή μας να βαφτίσουμε τη Λυδία στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία, όπως έγινε και με την Καρολάιν, στο μικρό παρεκκλήσι κοντά στο νεκροταφείο όπου αναπαύεται η Καρολάιν. Η Λυδία είναι καλά και όπως και η μητέρα της, γίνεται όλο και πιο όμορφη μέρα με τη μέρα. Περπατάει τώρα με αυτοπεποίθηση, τρώει με μεγάλη όρεξη και κατακτά όλους όσους έρχονται σε επαφή μαζί της. Δυστυχώς, αν και έχει μια ωραία νέα κούνια με στρώμα τελευταίας τεχνολογίας, εξακολουθεί να αρνείται να κοιμηθεί μόνη της» είπε ο Ντέιβιντ Κράουτς και συνέχισε:

«Το καθήκον των νονών λαμβάνεται πολύ σοβαρά εδώ στην Ελλάδα. Θα αναλάβουν την πνευματική φροντίδα της Λυδίας και έτσι επιλέξαμε δύο άτομα που είναι πιθανό να παραμείνουν εδώ στην Αλόννησο καθ 'όλη τη διάρκεια της ανάπτυξής της», είπε ενώ αποκάλυψε πως οι παππούδες της από την πλευρά του πατέρα της:

«Επισκέπτονται συχνά την εγγονή τους και φυσικά είναι ξετρελαμένοι μαζί της».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved