Συγκλονίζει η Κατερίνα Παναγοπούλου: «Σοκαρίστηκα και κλείστηκα ακόμα πιο πολύ στον εαυτό μου»
Media

Συγκλονίζει η Κατερίνα Παναγοπούλου: «Σοκαρίστηκα και κλείστηκα ακόμα πιο πολύ στον εαυτό μου»

Η Κατερίνα Καραβάτου συνάντησε την anchorwoman των γεγονότων του MEGA, Κατερίνα Παναγοπούλου, και οι δυο τους μίλησαν για όλα.

Η Κατερίνα Παναγοπούλου μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, όταν έκανε την Αλίκη Βουγιουκλάκη μπροστά στον καθρέφτη, για το πώς βρέθηκε σε δύο μέρες να παρουσιάζει ειδήσεις, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε σχέσεις και ένοχες απολαύσεις.

«Το να βγω ξινή επειδή παρουσιάζω τα γεγονότα, με σηκωμένο φρύδι, για μένα είναι πρόβλημα γιατί φαίνεται ότι προσποιείσαι. Δεν πρέπει να είσαι ξύλινος επειδή παρουσιάζεις ένα δελτίο ειδήσεων», σημειώνει για τις ειδήσεις και τον ρόλο του παρουσιαστή και συμπληρώνει:

«Μου είπαν ότι για να παρουσιάσω το δελτίο, έπρεπε να κόψω τα μαλλιά μου και μέσα σε μια μέρα έκανα ένα ασύμμετρο καρέ. Ήταν σοκ».

Όσο για το ποια ήταν η πιο αδύναμη στιγμή της στον αέρα:

«Το καλοκαίρι με τις φωτιές που ακούγαμε πολύ δραματικά πράγματα να συμβαίνουν, λύγισα, έπιασα τον εαυτό μου να βουρκώνει».

Τα φώτα της δημοσιότητας δεν την ενδιαφέρουν ιδιαίτερα, ενώ όπως λέει, όταν είδε για πρώτη φορά τον εαυτό της σε φωτογραφία παπαράτσι, σοκαρίστηκε.

«Όταν είδα πρώτη φορά φωτογραφία παπαράτσι, σοκαρίστηκα και κλείστηκα ακόμα πιο πολύ στον εαυτό μου».

Όσο για τον αν παρακολουθεί τηλεόραση;

«Είμαι ο άνθρωπος που φανατικά θα κάτσει να δει ‘Το Ρετιρέ’».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved