Καμπουράκης: «Φυσικά και έχω φοβηθεί για την σωματική μου ακεραιότητα και κινδύνεψα μερικές φορές»
Media

Καμπουράκης: «Φυσικά και έχω φοβηθεί για την σωματική μου ακεραιότητα και κινδύνεψα μερικές φορές»

Στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Γκουντ», μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου (9-10) ο Δημήτρης Καμπουράκης. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής του ΣΚΑΙ «Newsroom», μίλησε για την αποχή του από την τηλεόραση, τα αρνητικά σχόλια ενώ αποκάλυψε πως αρκετές φορές έχει φοβηθεί για την σωματική του ακεραιότητα και έχει κινδυνέψει.

«Στη γενιά των social media συμβαίνει να μην αρέσουν σε κάποιους οι απόψεις σου. Είναι λίγο φοβιστικό η αλήθεια είναι αυτό και λίγο απρόσμενο. Δηλαδή όταν πρωτοξεκίνησε αυτό λες, «που ζούμε;». Μετά το συνηθίζεις», είπε και συνέχισε:

«Φυσικά και έχω φοβηθεί για την σωματική μου ακεραιότητα και κινδύνεψα μερικές φορές. Πάντα υπάρχει η πιθανότητα να πέσεις πάνω στον τρελό. Εντάξει το έχει αυτό. Ξέρω και άλλους συναδέλφους που πήραν αστυνομικό για αυτόν τον λόγο. Εγώ δεν ήθελα ποτέ, δεν μου άρεσε αυτό το πράγμα. Κυκλοφορώ στον δρόμο, προσέχω λίγο, εντάξει, δεν μπορείς να ζεις και με αυτό, να βγαίνεις από το σπίτι και να λες ποιος είναι πίσω μου».

Όσο για τον λόγο που απείχε ένα διάστημα από την τηλεόραση;

«Για δυο τρία χρόνια σταμάτησα από την τηλεόραση όταν έκλεισε το MEGA. Ήμουν και λίγο επιλεκτικός, μου έκαναν κάποιες ψευτοπροτάσεις από δω και από κει, δεν ξέρω γιατί… τα άφησα για λίγο… Όταν μπορέσω να σταματήσω το ραδιόφωνο και την τηλεόραση θα γράφω και δεν θα μου λείψει η τηλεόραση, θα ζω 5- 6 μήνες στην Κρήτη και 3-4 στη Αθήνα».

Δες όλα όσα είπε στο σχετικό απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved