Η τελευταία ώρα: Η Έλλη μαθαίνει κάτι που ανατρέπει για ακόμη μια φορά τα δεδομένα!
Media

Η τελευταία ώρα: Η Έλλη μαθαίνει κάτι που ανατρέπει για ακόμη μια φορά τα δεδομένα!

Η τελευταία ώρα: Στο οικογενειακό τραπέζι η Κάτια ρίχνει το φταίξιμο της επιστροφής τους στην Έλλη, λέγοντας ένα μεγάλο ψέμα. 

Στο οικογενειακό τραπέζι η Κάτια ρίχνει το φταίξιμο της επιστροφής τους στην Έλλη, λέγοντας ένα μεγάλο ψέμα.

Η Έλλη είναι έτοιμη να υπερασπιστεί τον εαυτό της και να αντικρούσει την Κάτια, όμως μαθαίνει κάτι που ανατρέπει για ακόμη μια φορά τα δεδομένα. Ο Μάρκος αρχίζει να συνέρχεται.



Ο αστυνόμος Τσαγκαράκης μαζεύει πληροφορίες για τη Σίλια, ενώ παράλληλα ανακαλύπτει η Κατερίνα ερευνούσε κάτι πολύ σημαντικό το θάνατό της. Παράλληλα η Λουκία βρίσκει τις κρυμμένες ιστοσελίδες στο λάπτοπ της Έλλης...

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Έλλη γυρίζει στο σπίτι και στο αγαπημένο της πιάνο, όμως τίποτα δεν μπορεί να την κάνει να ξεχάσει. Ο Μάρκος σε κωματώδη κατάσταση έχει μια ονειρική επικοινωνία με την Κατερίνα.

Η Ζωή βομβαρδίζεται από ανθρώπους που προσπαθούν να της αποσπάσουν πληροφορίες για το ατύχημα. Η Λουκία βλέπει τα κoρίτσια απόμακρα και παίρνει την κατάσταση στα χέρια της.

Ο Ανδρέας περνάει από συνέντευξη τον Δαμιανό ενώ ο Νικόλας τους διακόπτει με άγριες διαθέσεις, μετά την κίνηση του Ανδρέα στην Μαρίνα. Την στιγμή που η κατάσταση του Μάρκου φαίνεται ελπιδοφόρα, η Ζωή μαθαίνει κάτι συγκλονιστικό και καταρρέει...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved