Η τελευταία ώρα: Η Σίλια τρυπώνει στο δωμάτιο του Μάρκου για ένα ασυνήθιστο τετ-α-τετ!
Media

Η τελευταία ώρα: Η Σίλια τρυπώνει στο δωμάτιο του Μάρκου για ένα ασυνήθιστο τετ-α-τετ!

Η τελευταία ώρα: Η Έλλη παίρνει την απόφαση να ακολουθήσει τον Στέφανο στο Ντουμπάι, και το ανακοινώνει στους γονείς της.

Η Έλλη παίρνει την απόφαση να ακολουθήσει τον Στέφανο στο Ντουμπάι, και το ανακοινώνει στους γονείς της, προς μεγάλη χαρά της Κάτιας.

Η Λουκία και ο Ανδρέας αρνούνται να το δεχτούν, και κάνουν πολλές παρεμβατικές κινήσεις πίσω από την πλάτη της για να την κρατήσουν στην Κύπρο. Πίσω στην Ρόδο ο αστυνόμος Τσαγκαράκης ανακαλύπτει στοιχεία που δείχνουν να ανησυχούν την Άσπα, η οποία με την σειρά της διατάζει την Σίλια να σπεύσει την έρευνά της και να φέρει γρήγορα αποτελέσματα.

Σε μια απόπειρα να φτάσει στην αλήθεια, η Σίλια τρυπώνει στο δωμάτιο του Μάρκου για ένα ασυνήθιστο τετ-α-τετ...

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Η Λουκία βλέπει κρυφά στον υπολογιστή της Έλλης κάποια άρθρα που την βάζουν σε υποψίες, και ψάχνει στοιχεία για να τις επιβεβαιώσει.

Η Σίλια έρχεται σε επικοινωνία με τον Γιάννη και τον απειλεί με την ελπίδα να αποσπάσει πληροφορίες. Η Ζωή γυρίζει από την κηδεία της Κατερίνας και μαθαίνει από τον γιατρό ότι ο Μάρκος έχει ξεφύγει από τον κίνδυνο, όμως υπάρχει ένα πρόβλημα στην υγεία του που καθιστά για ένα διάστημα την παραμονή του στο νοσοκομείο απαραίτητη.

Ο Νικόλας αναλαμβάνει την εργολαβία σε ένα μεγάλο δημόσιο έργο με δόλιους τρόπους. Η Έλλη πνίγεται από τις τύψεις, και προσπαθώντας να βρει διέξοδο παίρνει μια σημαντική απόφαση για το μέλλον της που αφήνει τους γονείς της σοκαρισμένους...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved