Άγριες Μέλισσες: Πολλοί το είδαν, λίγοι το κατάλαβαν!Πασίγνωστος τραγουδοποιός εμφανίστηκε στη σειρά
Media

Άγριες Μέλισσες: Πολλοί το είδαν, λίγοι το κατάλαβαν!Πασίγνωστος τραγουδοποιός εμφανίστηκε στη σειρά

Άγριες Μέλισσες: Μέχρι και πριν από λίγο καιρό βρίσκονταν πίσω από τις κάμερες έχοντας προσθέσει το δικό του λιθαράκι στη μεγάλη επιτυχία της σειράς, πριν από μερικές ημέρες όμως έκανε την εμφάνισή του και πολλοί τον είδαν αλλά λίγοι τον αναγνώρισαν!

Ο λόγος για τον άνθρωπο που «κρύβεται» πίσω τη μουσική επιμέλεια της σειράς και φυσικά αναφερόμαστε στον Alex Sid!

Και τη φετινή χρονιά, οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζουν δυναμικά στο πρόγραμμα του ANT1.

Μάλιστα οι δημιουργοί της σειράς φροντίζουν για την παραμικρή λεπτομέρεια σε κάθε γύρισμα αλλά και τα πλάνα τα οποία θα περάσουν στο μοντάζ. Πίσω από τη μουσική επιμέλεια της σειράς, κρύβεται ο Alex Sid και πρόσφατα έκανε guest εμφάνιση σε επεισόδιο.

Δες τον



«Η μελωδία του τραγουδιού Κάθε δειλινό μου ήρθε πάνω σε μια βόλτα, σε ένα πάρκο στο Λονδίνο. Έτσι, με τα δανεικά εργαλεία έκανα το ντέμο. Όταν το άκουσε η Ουρανία Πατέλλη, με την οποία ήδη συνεργαζόμασταν, μου το ζήτησε για να γράψει στίχους, βασισμένους στο σενάριο των "Αγριων μελισσών".

Όταν μου έστειλε τους στίχους, έκανα μια πρόχειρη ηχογράφηση για να το δώσουμε σε μια τραγουδίστρια να το πει. Όταν άκουσαν, το ντέμο οι συνεργάτες μας στη σειρά, αποφασίσαμε όλοι μας ότι έπρεπε να βγει όπως ήταν ήδη και να μην ερμηνευτεί από άλλον. Όλα ήταν κάπως τυχαίο. Η εμπιστοσύνη του Λευτέρη Χαρίτου και της Μελίνας Τσαμπάνη υπήρξε καθοριστική», έχει πει ο ίδιος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved