Η τελευταία ώρα: Η συνάντηση της Κάτιας με τη Σοφία κρύβει δυσάρεστες εκπλήξεις για την πρώτη!
Media

Η τελευταία ώρα: Η συνάντηση της Κάτιας με τη Σοφία κρύβει δυσάρεστες εκπλήξεις για την πρώτη!

Η τελευταία ώρα: Γίνονται γνωστά κάποια στοιχεία για τις συνθήκες του ατυχήματος του Μάρκου και της Κατερίνας. 

Όσο ο Μάρκος προσπαθεί να διαχειριστεί τον θάνατο της Κατερίνας, η Ζωή μαθαίνει τυχαία κάτι πολύ σημαντικό για το μενταγιόν. Την ίδια στιγμή, η Άσπα "υποδέχεται" μια καινούργια προσφυγοπούλα.

Η Λουκία ζητά μια χάρη από τον Στέφανο. Στο μεταξύ, η συνάντηση της Κάτιας με τη Σοφία κρύβει δυσάρεστες εκπλήξεις για την πρώτη. Παράλληλα, γίνονται γνωστά κάποια στοιχεία για τις συνθήκες του ατυχήματος του Μάρκου και της Κατερίνας.

Ο αστυνόμος Τσαγκαράκης βρίσκει τη Σίλια, αλλά η συνάντησή τους δεν θα είναι αυτό που περιμένει. Η Έλλη βλέπει μια πλευρά της μητέρας της που δεν περίμενε ποτέ...

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Η Έλλη παίρνει την απόφαση να ακολουθήσει τον Στέφανο στο Ντουμπάι, και το ανακοινώνει στους γονείς της, προς μεγάλη χαρά της Κάτιας.

Η Λουκία και ο Ανδρέας αρνούνται να το δεχτούν, και κάνουν πολλές παρεμβατικές κινήσεις πίσω από την πλάτη της για να την κρατήσουν στην Κύπρο.

Πίσω στην Ρόδο ο αστυνόμος Τσαγκαράκης ανακαλύπτει στοιχεία που δείχνουν να ανησυχούν την Άσπα, η οποία με την σειρά της διατάζει την Σίλια να σπεύσει την έρευνά της και να φέρει γρήγορα αποτελέσματα. Σε μια απόπειρα να φτάσει στην αλήθεια, η Σίλια τρυπώνει στο δωμάτιο του Μάρκου για ένα ασυνήθιστο τετ-α-τετ...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved