Η τελευταία ώρα: Η Σίλια δεν διστάζει να συνεχίσει τα εγκλήματά της στο νησί!
Media

Η τελευταία ώρα: Η Σίλια δεν διστάζει να συνεχίσει τα εγκλήματά της στο νησί!

Η τελευταία ώρα: Η Λουκία αποκαλύπτει στην Έλλη πως γνωρίζει τα πάντα.

Η Λουκία αποκαλύπτει στην Έλλη πως γνωρίζει τα πάντα - και της δηλώνει πως θα την στηρίξει σε ό,τι και αν χρειαστεί.

Η Σίλια δεν διστάζει να συνεχίσει τα εγκλήματά της στο νησί, αν και αισθάνεται πως σιγά σιγά πλησιάζει η ώρα να το εγκαταλείψει. Η Μαρίνα ακυρώνει το δείπνο με τον Νικόλα, πηγαίνει στην εταιρεία να βρει τον Ανδρέα και βρίσκεται μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Η Κάτια φεύγει από το τραπέζι στο σπίτι του Αλέξη θυμωμένη από τα λόγια της Σοφίας. Η Έλλη λέει στην Κική την αλήθεια για την μητέρα της, και δεδομένου των συνθηκών αποφασίζει να αναβάλει το ταξίδι της στο Ντουμπάι. Στον δρόμο για την σχολή βρίσκεται μπροστά σε ένα πρόσωπο που δεν περίμενε να δει...

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Όσο ο Μάρκος προσπαθεί να διαχειριστεί τον θάνατο της Κατερίνας, η Ζωή μαθαίνει τυχαία κάτι πολύ σημαντικό για το μενταγιόν.

Την ίδια στιγμή, η Άσπα "υποδέχεται" μια καινούργια προσφυγοπούλα. Η Λουκία ζητά μια χάρη από τον Στέφανο. Στο μεταξύ, η συνάντηση της Κάτιας με τη Σοφία κρύβει δυσάρεστες εκπλήξεις για την πρώτη.

Παράλληλα, γίνονται γνωστά κάποια στοιχεία για τις συνθήκες του ατυχήματος του Μάρκου και της Κατερίνας. Ο αστυνόμος Τσαγκαράκης βρίσκει τη Σίλια, αλλά η συνάντησή τους δεν θα είναι αυτό που περιμένει. Η Έλλη βλέπει μια πλευρά της μητέρας της που δεν περίμενε ποτέ...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved