Τάνια Τρύπη: Το me too και τα αρνητικά δημοσιεύματα! (Video)
Media

Τάνια Τρύπη: Το me too και τα αρνητικά δημοσιεύματα! (Video)

Η Τάνια Τρύπη μίλησε για το me too, τα αρνητικά δημοσιεύματα αλλά και την κόρη της που ακολουθεί τα χνάρια τα δικά της και του Κωνσταντίνου Καζάκου.

«Δεν με ξαφνιάζει τίποτα από το ανθρώπινο είδος» ανέφερε για το κίνημα #Metoo και τις καταγγελίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας.

Για αρνητικά δημοσιεύματα εναντίον της είπε: «Θα δώσουμε αξία στα αρνητικά δημοσιεύματα; Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Δεν με αφορούν, τα έχω πολύ καλά με τον εαυτό μου για να κάτσω να ασχοληθώ με κάτι αρνητικό».

Η ηθοποιός μίλησε και για την κόρη της, η οποία ακολουθεί τα βήματά της: «Η κόρη μου παίζει στη σειρά του Μανουσάκη και στο ‘Συμπέθεροι από τα Τίρανα’. Μαζί μεγαλώσαμε με την κόρη μου. Όταν το σέρνεις και το θηλάζεις μέσα στο θέατρο τι να κάνει;», λέει η Τάνια Τρύπη και συμπληρώνει: «Η κόρη μου ξέρει ότι την στηρίζουμε, αλλά γνωρίζει ότι θα πεινάσει. Το ξέρει. Θα έχει κάποια χρήματα αλλά και θα πεινάσει».

Όσον για τα αγαπημένα της κατοικίδια, δήλωσε: «Έχω δύο δίποδα παιδιά και κάμποσα τετράποδα. Τρεις γυναίκες σε ένα σπίτι είναι καλά. Εδώ συνυπάρχουμε σε έναν θίασο».

Η Τάνια Τρύπη πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Άγουρα Κεράσια» στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης» και στην παράσταση «ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός» στο θέατρο «Αλάμπρα».

Δείτε το βίντεο παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved