Σκορδά: «Κάγκελο» on air - «Μετά από 20 χρόνια; Αν δεν γούσταρες, να διαφωνούσες τότε»
Media

Σκορδά: «Κάγκελο» on air - «Μετά από 20 χρόνια; Αν δεν γούσταρες, να διαφωνούσες τότε»

«Πάγωσε» η Φαίη Σκορδά με την δήλωση για το me too στον αέρα του Πρωινού!

O Παναγιώτης Ψωμιάδης με αφορμή τη φωτιά που ξέσπασε στο αυτοκίνητό του μίλησε και για το κίνημα #MeToo.

Συγκεκριμένα είπε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης: «Εγώ είμαι αντίθετος με όλο αυτό. Μετά από 20 χρόνια; Αν δεν γούσταρες, να διαφωνούσες τότε. Έκανες τη δουλειά σου τότε και τώρα πας να βγεις στην τηλεόραση να σε ξαναθυμηθούν. Κατηγορούν τον Πέτρο Φιλιππίδη δημόσια όλη η Ελλάδα, αν αύριο βγει αθώος ποιος θα τον αποκαταστήσει; Διαφωνώ με όλα αυτά».

Μετά τις δηλώσεις του προκλήθηκε ένταση στο Πρωινό.

Σχολιάζοντας τα όσα είπε ο πρώην βουλευτής ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε αρχικά «Κορίτσια, ψυχραιμία» για να προσθέσει στη συνέχεια «Παναγιώτη, με αγάπη, προχωρώντας τα χρόνια πρέπει να αλλάζουν οι λανθασμένες απόψεις κάποιων».

Η δε Φαίη Σκορδά είπε χαρακτηριστικά: «Είναι ένας σύζυγος, ένας πατέρας ενός κοριτσιού, οπότε εγώ περιμένω να το πάρει πίσω. Δεν τον αντιμετωπίζεις σαν πολιτικό, αλλά σαν άνθρωπο. Είναι ένας μπαμπάς ενός κοριτσιού. Δεν μπορεί να σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο. Τέλος. Το να σχολιάσω έντονα το κομμάτι αυτό, δεν θα το κάνω. Δεν θέλω τοποθετήσεις τηλεοπτικά να παρερμηνεύονται και για να κάνεις ένα ξέσπασμα. Είμαι αντίθετη στην τοποθέτησή του».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από το Πρωινό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved