«Ο Αντώνης Κανάκης επιστρέφει στο «σπίτι» του» - Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1
Media

«Ο Αντώνης Κανάκης επιστρέφει στο «σπίτι» του» - Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Και επίσημα ο Αντώνης Κανάκης στον ΑΝΤ! 

Η ανακοίνωση του σταθμού αναφέρει:

O Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την επιστροφή του Αντώνη Κανάκη στο επί 22 χρόνια τηλεοπτικό του σπίτι και τη γενικότερη συνεργασία του με την Tony Productions στις media δραστηριότητές του.

Από το 1997 η σχέση των δύο πλευρών είναι γεμάτη δημιουργία και επιτυχίες.

Σήμερα, ο δημιουργός-παραγωγός των πλέον αγαπημένων και διαχρονικών τηλεοπτικών προγραμμάτων, επιστρέφει μαζί με την εκλεκτή του ομάδα στον ΑΝΤ1 και μαζί τους επιστρέφουν τα πολυαναμενόμενα “ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ” και “ΒΙΝΥΛΙΟ”.

Ο Αντώνης Κανάκης αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της ιστορίας του ΑΝΤΕΝΝΑ και η ιστορία αυτή θα συνεχίσει να γράφεται μέσα από τη συχνότητά του.

Σύμφωνα με το Happy Day οι Ράδιο Αρβύλα «έκλεισαν» χθες αργά το βράδυ με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και έτσι αυτή τη σεζόν θα τους δούμε σε αυτή τη συχνότητα.

Η εκπομπή θα προβάλλεται στις 20:00 και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, η τηλεοπτική σειρά Ήλιος να προβάλλεται λίγο αργότερα, πολύ πιθανόν στη ζώνη 21:00 - 22:00 όπου θα βλέπουμε και το Game Of Chefs. Μάλιστα, θα συρρικνωθεί λίγο ο χρόνος του ριάλιτι μαγειρικής, σύμφωνα με τα όσα είπε η δημοσιογράφος στο Happy Day.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved