GNTM: Στο αποψινό επεισόδιο χρειάζεται χορός και κάποιοι... δε το 'χουν καθόλου! Ποιος θα αποχωρήσει
Media

GNTM: Στο αποψινό επεισόδιο χρειάζεται χορός και κάποιοι... δε το 'χουν καθόλου! Ποιος θα αποχωρήσει

GNTM: Η νέα δοκιμασία που περιμένει τα επίδοξα τοπ μόντελς, εκτός από πόζες θα περιλαμβάνει και χορό.

Όπως βλέπουμε στο απόσπασμα που εξασφάλισε η εκπομπή Breakfast at Star, κάποιοι θα ενθουσιαστούν με το concept αυτό, ενώ άλλοι είναι σίγουροι πως θα τα «θαλασσώσουν».
Η δοκιμασία απαιτεί ρυθμό, αντίληψη, συναίσθημα και συγχρονισμό, με το μειονέκτημα, που δίνει ο Ναπολέων Μήτσης, ως νικητής της τελευταίας δοκιμασίας, να αναγκάζει κάποια μοντέλα να σκεφτούν πιο δημιουργικά και να δράσουν γρήγορα, ώστε να έχουν το πολυπόθητο «κλικ» από τον Πάνο Γιαννακόπουλο.

Πώς λειτούργησαν τα ζευγάρια με το μειονέκτημα και ποιοι αποδείχτηκαν λάθος παρτενέρ; Ποιοι έδειξαν πως το έχουν με τον ρυθμό και ποιοι παρασύρθηκαν από τη μουσική, ξεχνώντας ότι είναι μοντέλα;
Οι απαντήσεις δίνονται από τους τέσσερις κριτές του GNTM 4, Δημήτρη Σκουλό, Άγγελο Μπράτη, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, σε ένα αποκαλυπτικό πλατό αποχώρησης. Η κριτική και το αποτέλεσμα διχάζουν, δοκιμάζουν τις συμμαχίες και φέρνουν τα επίδοξα top models αντιμέτωπα με τις επιλογές τους. Στο τέλος της μέρας μετρά η διάθεση ή η ενέργεια; Για ένα μοντέλο, ο χορός της δοκιμασίας θα είναι και ο τελευταίος του στην πίστα του GNTM 4.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved