Ελένη Μενεγάκη: Η διατροφή, η αλλαγή στην εμφάνιση και η συγκλονιστική εξομολόγηση του Ουγγαρέζου!
Media

Ελένη Μενεγάκη: Η διατροφή, η αλλαγή στην εμφάνιση και η συγκλονιστική εξομολόγηση του Ουγγαρέζου!

H Ελένη Μενεγάκη με αφορμή τις εξαντλητικές δίαιτες της Beyonce και της Adele, μίλησε με τους συνεργάτες της για τις δικές τους διατροφικές συνήθειες.

Η παρουσιάστρια όπως έχει αποκαλύψει πολλές φορές όταν παίρνει τρία με τέσσερα κιλά, προσέχει τη διατροφή της δηλαδή σταματά τις ατασθαλίες, τρώει σαλάτες και δεν τσιμπολογά και λίγο διάστημα δεν τρώει τα αγαπημένα της ζυμαρικά.

Η Ελένη είναι από τις τυχερές γυναίκες και ποτέ δεν έκανε δίαιτα, απλά κατά καιρούς προσέχει λίγο την διατροφή της όταν βλέπει το σώμα της να αλλάζει λίγο.

Με αφορμή τις δίαιτες, η Ελένη Μενεγάκη μίλησε με τους συνεργάτες της για το τι κάνουν κατά καιρούς προκειμένου να είναι σε φόρμα.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου τόνισε ότι κατάφερε να χάσει τα κιλά και προσπαθεί να τα διατηρήσει πια.

Ενώ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε ότι είναι ακόμα στην προσπάθεια, έκοψε το βραδινό και ξυπνά πιο νωρίς για να κάνει διάδρομο και ανέφερε: «Προσπαθώ να βρω την ισορροπία και ευελπιστώ ότι αυτή τη φορά θα είναι η τελευταία φορά που κάνω δίαιτα ότι τώρα θα μείνω στα κιλά που θέλω, έχω βρει τον τρόπο, προσέχω το βραδινό μου, κάνω την γυμναστική μου γιατί έχω κάνει και εγώ ακρότητες, μία βδομάδα φρούτα… έχει τύχει να ζαλιστώ και να πω «όχι, τώρα έχουμε δουλειά, δεν θα ζαλιστείς» με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου να λέει «το έχουμε κάνει όλοι»!

Η δε Ελένη Μενεγάκη έμεινε άφωνη με την εξομολόγησή του και τόνισε ότι η αλλαγή στο σώμα του είναι εμφανέστατη και υπογράμμισε: «Δεν έχεις καμία σχέση φέτος με τον Δημήτρη πέρυσι… τουλάχιστον όταν μιλούσαμε μαζί»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved