Κρατερός Κατσούλης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον χωρισμό από την Κατερίνα Καραβάτου!
Media

Κρατερός Κατσούλης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον χωρισμό από την Κατερίνα Καραβάτου!

Ο Κρατερός Κατσούλης έδωσε μια εφ' όλης της ύλης συνέντεξη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο που αποχώρησε από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Δύο μήνες μετά τον χωρισμό του, ο Κρατερός Κατσούλης βρέθηκε στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε για τα επαγγελματικά του βήματα αλλά και για την πρώην σύζυγό του Κατερίνα Καραβάτου.

Ο Νίκος Μουτσινάς μη θέλοντας να φέρει τον ηθοποιό σε δύσκολη θέση, απέφυγε να αναφερθεί στα προσωπικά του, ωστόσο τον ρώτησε για τους λόγους που αποφάσισε να αποχωρήσει από το πρωινό που παρουσίαζε με την Κατερίνα Καραβάτου.

Ο Κρατερός δήλωσε συγκεκριμένα: «Εγώ από το πρωινό τελείωσα λίγο νωρίτερα γιατί παρακάλεσα να με αποδεσμεύσουν για να μπορώ να συμμετάσχω κανονικά στα γυρίσματα της ταινίας, γιατί είναι ένας εκ των πρωταγωνιστικών ρόλων, οπότε δεν είναι ότι είχα 2-3 μέρες γύρισμα.

Είχα 20 μέρες γύρισμα και πολύ γλυκά με αποδέσμευσαν και πολύ τους ευχαριστώ» και πρόσθεσε: «Πρωινό δεν θα ξαναέκανα. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο. Δεν μπορούσα να κάνω ούτε θέατρο, ούτε σίριαλ».

Δείτε το βιντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved