Χειλάκης: Η πρόταση για τις Μέλισσες από το 2019 και το «γερό» πουρμπουάρ από τον Ανδρέα Παπανδρέου
Media

Χειλάκης: Η πρόταση για τις Μέλισσες από το 2019 και το «γερό» πουρμπουάρ από τον Ανδρέα Παπανδρέου

Ο Αιμίλιος Χειλάκης ήταν ο πρώτος καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show!

Ο γνωστός ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί αρχικά στον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες ως Ακύλας Μεγαρίτης φέτος, στον τρίτο κύκλο της σειράς.

Μάλιστα ο ίδιος σχολίασε: «Είχα δηλώσει ότι δε θα ξανακάνω τηλεόραση και το κράτησα 11 χρόνια».

Ο Αιμίλιος Χειλάκης αναφέρθηκε αρχικά στον τρόπο με τον οποίο δέχτηκε τελικά τον συγκεκριμένο ρόλο, αποκαλύπτοντας ένα άγνωστο παρασκήνιο: «Ο Λευτέρης Χαρίτος μου είχε προτείνει να παίξω στις «Άγριες Μέλισσες» το 2019, αλλά δεν είχα χρόνο, δεν τον άφησα να μου πει για ποιο ρόλο».

Αναφερόμενος στα πράγματα όπως πλέον τα αντιμετωπίζει, ο ίδιος σχολίασε: «Τη δυσκολία πρέπει να την αναφέρεις, να την ονοματίσεις και τότε ίσως καταφέρεις να την ξεπεράσεις, αν κάνεις πως δεν την είδες… Δεν θα φύγει».

Και τόνισε: «Πρέπει να λέμε «συγγνώμη» και «σ’ αγαπώ».

Κάποτε, όπως αποκάλυψε, υπήρξε πολύ αυστηρός με τον εαυτό του: «Ήμουν τόσο αυστηρός με τη δουλειά μου που όταν έβλεπα τον εαυτό μου σε παλιά σίριαλ έλεγα ‘αυτό το παιδί δεν θα το έπαιρνα στη δουλειά μου'».

Στη συνέχεια επέστρεψε στο ρόλο του ως Ακύλας θυμίζοντας: «Με τη Μαρκέλλα Γιαννάτου είχαμε συνεργαστεί στη «Κλεμμένη ζωή» ήταν πάλι η σύζυγός μου. Με τον Νίκο Κουρή δεν είχαμε παίξει ποτέ μαζί».

Και συνέχισε: «Στις Άγριες Μέλισσες παίζω τον χαρακτήρα, τον Ακύλα Μεγαρίτη, που δεν μπορώ να αγαπήσω με τίποτα».

Επίσης αναφέρθηκε και στις απόψεις του πάνω στην τέχνη που υπηρετεί λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν έχω παίξει ποτέ γυμνός στο θέατρο. Το γυμνό είναι μία ‘δήλωση αγνότητας’, που ταιριάζει σε πιο νέα και αθώα σώματα». Και τόνισε: «Πρωταγωνιστής δεν είναι ο άνθρωπος που έχει τον πρώτο ρόλο αλλά εκείνος που έχει την ευθύνη των άλλων».

Έχοντας φιλοσοφήσει αρκετά τη ζωή, ο Αιμίλιος Χειλάκης είπε: «Μέσα από τους άλλους καταλαβαίνεις πόσο κόλαση και πόσο παράδεισος είσαι για εκείνους».

Επίσης, γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήθηκε την εποχή που ήταν ακόμα σερβιτόρος: «Όταν ήμουν 15 ετών, δούλευα στο King George στο Σύνταγμα και σέρβιρα τον Παπανδρέου. Μας άφηνε πολύ καλό πουρμπουάρ».

Αναφέρθηκε και τον τρόπο που η οικογένειά του αντιμετώπισε την απόφασή του να γίνει ηθοποιός: «Οι γονείς μου θεωρούσαν το θέατρο χάσιμο χρόνου. Στα 44 μου, η μητέρα μου μου είπε «είμαι περήφανη για σένα», άργησε 26 χρόνια».

Δείτε το παρακάτω βίντεο με τα όσα αποκάλυψε ο Αιμίλιος Χειλάκης σε μία σπάνια τηλεοπτική του συνέντευξη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved