Μέγκι Ντρίο: Απίστευτα καρφιά για GNTM:Δεν ξέρω την Ισμήνη–Με το που έφυγε η Καγιά, χάλασε το show
Media

Μέγκι Ντρίο: Απίστευτα καρφιά για GNTM:Δεν ξέρω την Ισμήνη–Με το που έφυγε η Καγιά, χάλασε το show

H Μέγκι Ντρίο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Mega καλημέρα και τα έχωσε! 

H Μέγκι Ντρίο αρχικά είπε: «Μπορεί και να συζητάω με την ‘Φάρμα’. Έχω μάθει να περιμένω να ‘κλειδώσει’ κάτι. Μπορεί να έχω πάρει πρόταση από τη ‘Φάρμα’, θέλω να δοκιμάζω νέα πράγματα. Και τώρα αν μου γινόταν μια τηλεοπτική πρόταση θα την έπαιρνα, αλλά δε θα γινόμουν παρουσιάστρια»!

Και φυσικά συνέντευξη χωρίς «καρφιά» από την Μέγκι Ντρίο δεν γίνεται…

«Η Κάτια Ταραμπάνκο από το GNTM δεν ενδιαφερόταν για τη μόδα αλλά για να γίνει τηλεοπτική περσόνα. Όταν φεύγουν από το ριάλιτι μόδας και πηγαίνουν στο Survivor, το κάνουν για να μαζέψουν followers» είπε χαρακτηριστικά.

Και για την κόντρα με την Ρασέλ, ανέφερε: «Την Ρασέλ την αποκάλυψα σαν μηδενικό, για να φτάσω σε αυτήν την αποκάλυψη, γιατί είμαι το μοναδικό άτομο που μπορεί να πιαστεί. Θα πω στην Ρασέλ εκ μέρους μου, επειδή έχω κάνει κάθε μέρα τηλεόραση, καλό είναι να κάτσει να δουλέψει και να βγάλουν συνεννόηση μεταξύ τους».

Και δεν έμεινε εκεί… τα έχωσε και στους κριτές του GNTM: «Εγώ σαν Μέγκι και σαν μοντέλο δε θα ήθελα να με κρίνει ούτε ο Σκουλός, ούτε η Ζενεβιέβ, ούτε ο Άγγελος Μπράτης. Με την αποχώρηση της Καγιά έχουν χαλάσει όλα. Εγώ την Ισμήνη δεν την ξέρω».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή, Mega Καλημέρα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved