Big Brother: Ο Νίκος Τσιρλής στο gossip-tv: Οι δυσκολίες στο σπίτι και η σχέση του με την Αλεξανιάν
Media

Big Brother: Ο Νίκος Τσιρλής στο gossip-tv: Οι δυσκολίες στο σπίτι και η σχέση του με την Αλεξανιάν

Big Brother: Ο Νίκος Τσιρλής μπήκε στο παιχνίδι λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα αλλά δεν κατάφερε να παραμείνει στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού για αρκετό καιρό.

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στο gossip-tv.gr και μίλησε για όλους και για όλα. Αποκάλυψε με ποιους παίκτες θέλει να κρατήσει επαφή μετά το τέλος του Big Brother, πόσο άλλαξε η ζωή και η καθημερινότητά του αλλά απάντησε μεταξύ άλλων και στο αν θα ήθελε να ασχοληθεί με την τηλεόραση.

Ο Νίκος Τσιρλής παραδέχτηκε μιλώντας στο gossip-tv.gr ότι πέρασε πολύ καλά στο σπίτι, ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία γι' αυτόν όμως κατά την είσοδό του στο σπίτι υπήρξε κάτι που τον δυσκόλεψε και εξήγησε το γιατί...

  • Πώς είναι η ζωή μετά το Big Brother; Τι έχει αλλάξει στην καθημερινότητά σου;

Η καθημερινότητά μου έχει γίνει πιο όμορφη μετά το Big Brother διότι εισπράττω αγάπη και αποδοχή από άγνωστο κόσμο, κάτι που φυσικά πριν δεν συνέβαινε.

  • Σε αναγνωρίζουν στον δρόμο; Τι σου λένε;

Ναι, ο κόσμος με αναγνωρίζει στον δρόμο. Όλοι πάντα έχουν κάτι ευχάριστο να μου πουν και αν όχι το καταλαβαίνω από τα χαμόγελά τους!

Δεν με ενδιαφέρει να κάνω τηλεόραση...

  • Πώς πήρες την απόφαση να δηλώσεις συμμετοχή στο συγκεκριμένο ριάλιτι;

Με παρότρυνε ένας φίλος μου να δηλώσω συμμετοχή στο Big Brother και σκέφτηκε πως θα είναι μια πολύ ωραία και καλή εμπειρία, όπως αποδείχτηκε κιόλας.

  • Τι πιστεύεις ότι έφταιξε κατά τη γνώμη σου και ψηφίστηκες από τους συμπαίκτες σου με αποτέλεσμα να αποχωρήσεις;

Δεν πιστεύω ότι έφταιξε κάτι απλά σε κάποιους είσαι συμπαθής και σε άλλους λιγότερο ή περισσότερο συμπαθής.

Το περίμενες πως θα αποχωρούσες τόσο νωρίς;
Σίγουρα δεν περίμενα να φύγω τόσο πρόωρα από το παιχνίδι αλλά πάντα ήμουν προετοιμασμένος ψυχολογικά. Από την πρώτη ημέρα που μπήκα στο σπίτι γνώριζα ότι όλα έχουν ένα τέλος οπότε ζούσα κάθε μέρα σα να είναι η τελευταία.
  • Μπήκες στο παιχνίδι αφού αυτό είχε κάνει πρεμιέρα και είχες παρακολουθήσει κάποια επεισόδια. Ήξερες ποιους πρέπει να αποφύγεις και με ποιους πρέπει να κάνεις παρέα;

Δεν επηρεάστηκα καθόλου γιατί γνώριζα ότι έβλεπα απλά κάποια πλάνα 2-3 ωρών και όχι 24 ώρες live έτσι ώστε να ξέρω ακριβώς τι γίνεται. Δεν μετανιώνω που ήρθα πιο κοντά με κάποια πρόσωπα, άλλωστε κάνω ήδη και στην έξω ζωή και σκοπεύω να συνεχίζω να κάνω παρέα με αυτά τα άτομα.

  • Στο παιχνίδι μπήκες με μία αποστολή. Έπρεπε να υποδυθείς τον σύζυγο της Σοφίας Αλεξανιάν. Ήταν δύσκολο αυτό για εσένα;

Η αλήθεια είναι ότι ήταν πολύ δύσκολο αυτό για εμένα. Σίγουρα το είδατε και στο βλέμμα μου όταν μου ανακοινώθηκε η αποστολή. Δυσκολεύτηκα για έναν βασικό λόγο. Μπήκα στο σπίτι και είχα σκοπό να είμαι ο εαυτός μου και όχι να υποδύομαι κάποιον άλλον.

  • Γενικότερα, με ποιους παίκτες θα κρατήσεις επαφή και με ποιους δεν θέλεις καθόλου;

Ιδανικά θα ήθελα να κρατήσω επαφή με όλους παρόλα αυτά πιστεύω ότι ταιριάζω πιο πολύ με Ανχελίτα, Πέτσα, Στηβ, Κωστή, Σύλια, Σαμάνθα! Τη γνωστή παρέα δηλαδή!

  • Τώρα που έχεις αποχωρήσει παρακολουθείς το παιχνίδι;

Εννοείται ότι το παρακολουθώ όσο μου το επιτρέπει ο χρόνος μου!

  • Έχεις αλλάξει γνώμη για κάποια άτομα;

Θέλω να κρατάω μόνο τα θετικά από όλους έτσι ώστε από όλο αυτό να έχω μόνο όμορφες αναμνήσεις...

  • Θα ήθελες να ασχοληθείς με την τηλεόραση; Έχεις δεχτεί προτάσεις;

Όχι, δεν με ενδιαφέρει η τηλεόραση για να ασχοληθώ επαγγελματικά και δεν με ενδιέφερε ποτέ! Δραστηριοποιούμαι σε άλλα πράγματα που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την τηλεόραση...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved