Σπύρος Νικολαΐδης : Ο Δημήτρης της Γης της Ελιάς, η ηλικία, το My Style Rocks και η νέα σχέση
Media

Σπύρος Νικολαΐδης : Ο Δημήτρης της Γης της Ελιάς, η ηλικία, το My Style Rocks και η νέα σχέση

O Σπύρος Νικολαΐδης πρωταγωνιστεί στη σειρά, Η Γη της Ελιάς, υποδύεται τον Δημήτρη και έχει κλέψει τις εντυπώσεις και σήμερα θα μάθεις όλα όσα θέλεις να ξέρεις για εκείνον! 

Ο Σπύρος Νικολαΐδης είναι ένας νέος ηθοποιός και διακεκριμένο μοντέλο που γνωρίσαμε τηλεοπτικά μέσω της συμμετοχής του στο My Style Rocks, απολαύσαμε στη σειρά 8 λέξεις και τον βλέπουμε να πρωταγωνιστεί στη σειρά του Mega, Η γη της Ελιάς.

Η καταγωγή και το ύψος του

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Είναι 27 ετών. Έχει ύψος 1.88 και… έχει πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και μεταπτυχιακό στο Digital Marketing & Communications.

Το μόντελιγκ, το My style rocks και οι πολεμικές τέχνες

Ασχολείται εδώ και χρόνια με τον χώρο του modeling. Κατά τη διάρκεια παραμονής του στο Los Angeles, ο Σπύρος σπούδασε υποκριτική σε δραματική σχολή και δούλεψε ο μοντέλο για γνωστούς σχεδιαστές όπως ο Michael Costello.

Κέρδισε τον τίτλο “Mr GS Hellas 2020” και ψηφίστηκε ο ομορφότερος άντρας για το 2020.

Ο Σπύρος Νικολαΐδης πήρε μέρος και στο reality μόδας του Σκάϊ, το My style rocks.

Εκτός όμως από το χώρο της μόδας, ο Σπύρος είναι λάτρης των πολεμικών τεχνών.

Συγκεκριμένα έχει ασχοληθεί με το Kickboxing και το Krav Maga.

Από τα 22 του έχει κερδίσει δύο ευρωπαϊκούς τίτλους και έξι πανελλήνια πρωταθλήματα στην κατηγορία του.

Η συμμετοχή του Σπύρου Νικολαϊδη στις «8 λέξεις», στη «Γη της ελιάς» και η νέα του σχέση

H πρώτη του επαφή με την τηλεόραση ήταν η συμμετοχή του στο My Style Rocks, στη συνέχεια τον είδαμε στις «8 Λέξεις» και τώρα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Η γη της ελιάς» και υποδύεται τον Δημήτρη. Ο Δημήτρης είναι γιος της Αθηνάς (Άντζελα Γκερέκου). Ο Ιπποκράτης τού έχει προσφέρει μια μόνιμη θέση στο ελαιοτριβείο, αλλά αυτό δεν του αρκεί, εκείνος έχει μεγαλύτερες βλέψεις.

Ο Σπύρος Νικολαΐδης δεν είναι μόνο κούκλος και πετυχημένος, αλλά έχει και σχέση και μάλιστα είναι εστεμμένη! Σε πρόσφατη έξοδο με την αγαπημένη του είπε: «Συνοδεύομαι και είμαι χαρούμενος γιατί είχα γυρίσματα και δεν την είχα δει… Είμαστε μαζί, είναι η σύντροφός μου. Είμαστε μαζί πάνω από ένα χρόνο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved