Ελένη Μενεγάκη: Η μάχη της με τα κιλά - «Δεν θα μπαίνω σε ρούχο, δεν θα κλείνουν»! (Video)
Media

Ελένη Μενεγάκη: Η μάχη της με τα κιλά - «Δεν θα μπαίνω σε ρούχο, δεν θα κλείνουν»! (Video)

Κι όμως η Ελένη Μενεγάκη έφαγε, πήρε κιλά και είχε έναν καημό αν μετά τις διακοπές της, θα της έκαναν τα ρούχα που λατρεύει και θα εμφανιζόταν στην πρεμιέρα της κοκέτα, όπως την έχουμε συνηθίσει!

Και η παρουσιάστρια δίνει τη δική της μάχη με τα κιλά και το αποκάλυψε σήμερα στον αέρα της εκπομπής και αφορμή στάθηκε η ερώτηση που έκανε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο «Εσύ πώς πας; Συνεχίζεις ακόμα; Έχεις κάποιον στόχο;»!

Και της αποκάλυψε ότι κάνει δίαιτα μέχρι τη γιορτή του, 26 Οκτωβρίου. Στις 26 Οκτωβρίου θα φάει τα πάντα και τον ρώτησε: «Μα δεν θα έχει κλείσει το στομάχι σου;»! «Δεν κλείνει ποτέ» απάντησε ο Δημήτρης!

Και τότε ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη: «Εγώ παιδιά αυτό τον καιρό που δεν δούλευα, ευχαριστήθηκα φαγητό, χωρίς έγνοια! Έφαγα, ήπια τις μπυρίτσες μου, τα κρασάκια μου. Καταπληκτικά! Με το που ξεκίνησα και ξεκίνησαν οι αγωνίες, κόπηκαν όλα. Είπα «πώς θα πας έτσι είπα το καλοκαίρι. Δεν θα μπαίνεις σε μισό ρούχο! Όλα δεν θα κλείνουν! Θα τραβάς τα παντελόνια σου… Το καλοκαίρι και όλο το χρόνο πήρα κιλάκια»!

Μπορεί να πήρε όπως τόνισε η ίδια, αλλά δεν της φαίνεται καθόλου!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved