Media

Σασμός: Η Μαρίνα και ο Αστυνόμος ήρθαν κοντά και το Twitter πήρε φωτιά!

Απόψε (12/10) στον Σασμό παρακολουθήσαμε πολλές νέες εξελίξεις στις ζωές των ηρώων της σειράς. 

Ο Αστέρης προβληματισμένος με την εγκυμοσύνη της Στέλλας. Η Στέλλα θυμωμένη με τη μητέρα της για την απόφασή της να μιλήσει στον Αστέρη για το παιδί που περιμένει.

Η Καλλιόπη για ακόμα μία φορά πήρε τα πράγματα στα χέρια της μιλώντας στη Βασιλική για το τι πρέπει να κάνει μία χήρα. Η Βασιλική με τη σειρά της αποφάσισε να ξεκόψει στον Μαθιό να επισκέπτεται το σπίτι της, χωρίς όμως να του αποκαλύψει ότι προηγουμένως είχε μιλήσει με τη μητέρα του.

Ο Αστέρης δεν θέλησε αρχικά να αποκαλύψει στην Αργυρώ την κρυφή εγκυμοσύνη της πρώην αγαπημένης του, όμως δεν κατάφερε να της κρύψει και ότι κάτι τον βασάνιζε.

Την ίδια ώρα βλέπαμε πλάνα από τον αρραβώνα της Θοδώρας με τον Γιώργη στο σπίτι της νύφης.

Μία από τις πιο δυνατές στιγμές του σημερινού επεισοδίου όμως ήταν όταν είδαμε τον αστυνόμο Αντώνη Φραγκιαδάκη και τη Μαρίνα να συναντιούνται στην παραλία. Εκείνη πήγε για να κάνει γρήγορα μία βουτιά ενώ εκείνος ήδη επιδιδόταν στο αγαπημένο του χόμπι, το ψάρεμα. Ήρθαν τόσο κοντά που λες και θα αναζοπυρωνόταν ο μεγάλος έρωτάς τους από το παρελθόν.

Δείτε παρακάτω χαρακτηριστικά tweets και πώς σχολίασαν οι χρήστες του Twitter τις παραπάνω δυνατές στιγμές του αποψινού επεισοδίου:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved